Nya bilden på Bianca Ingrosso och Filip Lamprecht väcker reaktioner

Bianca Ingrosso, Filip Lamprecht och Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren delade en bild från Kristallen-galan på Filip Lamprecht och Bianca Ingrosso och nu reagerar tittarna starkt på bilden.
”Oj, oj!”, skriver en följare.
Här är 5 saker du vill veta om Filip Lamprecht
Slå på ljud

Förra helgen var det den stora tv-galan Kristallen. Galan leddes av skådespelerskan Sissela Kyle, 64, och journalisten Parisa Amiri, 31. Under galan var det totalt 21 statyetter som skulle delas ut till välförtjänta tv-insatser. Av de 21 olika kategorierna utsågs 16 vinnare av vinnarjuryn och fyra av publiken. Dessutom delades ett Hederspris ut, utdelat av Kristallens styrelse, som i år vanns av Malou von Sivers samt ett pris till Årets bästa program i alla kategorier, som utses av vinnarjuryn och delades ut sist på galan.

Vinnarna av årets Kristallen-gala gick bland andra till Masked Singer Sverige, för årets underhållningsprogram, årets granskning gick till Estonia – Fyndet som ändrade allt, årets faktaprogram blev Fyraåringarna på äldreboendet, Greta för årets dokumentärprogram, Premiärdatum oklart för årets humorprogram och Tunna blå linjen för årets tv-drama.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Följarna vill se Bianca Ingrosso och Filip Lamprecht tillsammans

Många kändisar befann sig på galan och några av de kändisar som klev på röda mattan var förra årets vinnare Pernilla Wahlgren, 53, och Bianca Ingrosso, 26. Mamman och dottern var där då de var nominerade till Årets tv-personlighet i år men vann dessvärre inte, utan de förlorade mot Tareq Taylor som tog hem priset i år för Tareq Taylors matresa.

Både Pernilla och Bianca har delat flera inlägg från galan men det är en bild som följarna har reagerat lite extra över. Pernilla har nämligen lagt ut ett bildspel på sin Instagram från galan, och på en av bilderna är Kristin Kaspersen och hennes son Filip Lamprecht med. Och Filip står och håller om Bianca i bilden – något som följarna reagerar på. De tycker nämligen att Filip och Bianca hade varit ett väldigt snyggt par. Dock är ju Bianca upptagen, då hon är tillsammans med krögaren Philipe Cohen.

Men detta verkar inte alla tänka på. En följare skriver att Filip och Bianca är en perfekt matchning: Oh my god vad Filip och Bianca är vackra tillsammans #matchmade”

”Vilket par Filip och Bianca skulle bli. Oj, oj!!!”, skriver en annan följare till bilden.

”Filip och Bianca”, skriver en följare, följt av en eld-emoji och en blink-emoji.

Bläddra till bild nummer fyra bland Pernillas bilder nedanför för att se den uppmärksammade bilden!

LÄS OCKSÅ: Robinson-vinnaren Dennis Johansson har blivit pappa

LÄS OCKSÅ: SVT-kollegornas hårda kritik mot Carina Bergfeldt – efter händelsen

FOTO: Pernilla Wahlgren/Instagram, Kanal 5

FRÅN FÖRSTASIDAN