Biggest loser-Pontus avslöjar sanningen om viktuppgången

Biggest loser-Pontus avslöjar sanningen om viktuppgången

Chocken var total i tisdagens avsnitt av "Biggest loeser" när vågen visade att Pontus Björlund mot alla odds lyckats gå upp i vikt. Nu avslöjar han sanningen om vad det var som orsakade viktuppgången.

I tisdagens avsnitt av “Biggest loser – nu eller aldrig” på Sjuan chockades deltagarna och tränarna ordentligt. När Pontus Björlund, 26, ställde sig på vågen visade nämligen siffrorna något ofattbart – han hade gått upp i vikt.

Trots strikt diet och många hårda träningstimmar drillad av tränaren Mikael Hollsten visade vågen att 26-åringen ökat 0,4 kilo. Pontus själv var nöjd med sin insats strax före han ställde sig på vågen, han tippade till och med på ett viktras med fem kilo.

– Hur fan är det här möjligt? Jag fattar ingenting, säger Pontus efter att resultatet visats.

Även tränaren Mikael var mållös.

– Jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte vad jag ska säga. Jag är bara så jäkla ledsen. Det ska bara inte gå. Du förtjänar inte att gå upp i vikt. Det är helt sjukt, säger Mikael Hollsten.

LÄS OCKSÅ: Biggest loser-tränaren Mikael blir pappa: ”En överraskning”

Efter att programmet visats har Pontus Björlund på sin Instagram avslöjat sanningen om viktuppgången. Och det är bokstavligt talat ett skitproblem som ställde till det för honom.

“Jag höll mig under tusen kcal varje dag! Men det jag inte visste då eftersom vi inte fick den kunskapen var att du kan inte äta 1000 kcal filmjölk varje dag och sen inte göra nummer 2 på en hel vecka. Klart som fan att du går upp i vikt om du blir förstoppad”, skriver han.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Summa summarum så hade Pontus alltså inte bajsat på två dagar… därav viktuppgången.

LÄS OCKSÅ: Sanningen bakom Biggest Loser-Sabinas tårar

LÄS OCKSÅ: Deltagarna hittade kärleken i ”Biggest loser”: ”Jättesöt”

FOTO: Sjuan

FRÅN FÖRSTASIDAN