Sanningen bakom Biggest Loser-Sabinas tårar

Sanningen bakom Biggest Loser-Sabinas tårar

I måndagens avsnitt av TV4:s vikttävling "Biggest Loser" brister coachen Sabina Dalfjäll ut i gråt när Simon Axelsson drabbas av hemlängtan. För Hänt berättar nu Sabina Dalfjäll vad som låg bakom hennes starka reaktion.

Att den intensiva träningen och dieten under Biggest Loser brukar pröva deltagarnas psykiska styrka och tårar under träningen är inte ovanligt. Men den här gången är det coachen Sabina Dalfjäll, 39, som brister i gråt.

När Simon Axelsson, 22, drabbas av hemlängtan och tar en känslosam paus under träningen följer Sabina Dalfjäll med honom ut för att peppa honom.

– Du förtjänar det absolut bästa livet, Simon. Du inspirerar mig. Och när jag ser dig vika av.., shit, det tar helt knäcken på mig, säger Sabina och låter tårarna komma.

Sabina och Simon gråter tillsammans i Biggest Loser.

För Hänt.se berättar Biggest Loser-tränaren nu varför hon reagerade så starkt på situationen.

– Jag kunde relatera och känna igen vissa saker hos Simon som gjorde att jag också blev ledsen. Att jag blev det var för att jag gick djupt in i mig själv och när saker och ting har varit tufft för mig. Så kunde jag känna det som han kände – jag fick en medkänsla. Jag kunde hoppa tillbaka till livet där jag var när det var som jobbigast för mig, säger Sabina Dalfjäll till Hänt och fortsätter:

– Så det var därför jag blev så känslosam, för att jag fattar precis hur han känner när han saknar familjen. Det var mycket mer än så, men Simon pratar mest om att han saknar familjen och jag vet hur det känns för jag har borta från familjen också.

Sabina Dalfjäll och Simon Axelsson fick också en bra kontakt under inspelningen. Därför blev det extra tufft att se honom ledsen, menar Sabina.

– Jag skapade en ganska bra relation med Simon som gjorde att jag kunde känna igen mig själv och där jag har varit tidigare. Det behöver inte vara exakt samma saker, men liknande. Därför tog det på mig så mycket, för jag fick en väldigt fin relation med honom. Det blev väldigt starkt, avslutar Sabina med.

Läs mer: Biggest Loser-Simon: Aldrig haft ett förhållande

Foto: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN