TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Deltagarna hittade kärleken i "Biggest loser": "Jättesöt"

18 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Kärleken spirar i årets upplaga av "Biggest loser Sverige". Nu avslöjar deltagarna Pontus Björklund och Lisen Saldes att de är ett kärlekspar.
Annons

Det är en tävling om varenda kilo i “Biggest loser” på Sjuan. Men deltagarna Lisen Saldes, 22, och Pontus Björklund, 26, har inte bara vunnit framgångar på vågen, utan också hittat kärleken i dokusåpan. Nu berättar deltagarna att de är ett par.

– Vi blev jättebra kompisar vecka ett på slottet och umgicks mycket, sedan tog vi upp kontakten när vi åkte hem och tränade. Jag hade ju en tjej då, så jag letade inte efter något, men sedan tog det slut, säger Pontus Björklund till Aftonbladet.

Pontus hade en annan flickvän under inspelningarna av programmet, som pågick i augusti förra året. Men den relationen tog snart slut och i januari i år blev i stället han och “Biggest loser”-konkurrenten Lisen tillsammans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag tyckte hon var jättesöt men också lätt att snacka med, en bra vän. Vi har haft ganska lika liv med gamla förhållanden som varit trasiga, haft svårt med kärleken och att hitta någon som accepterar en med alla ens brister, säger Pontus till tidningen.

Pontus Björklund och Lisen Saldes. Foto: TV4

På Instagram skriver Lisen Saldes också om sin kärlek till pojkvännen.

“För första gången känner jag mig älskad till en nivå som det inte går att förklara. Vi träffades av ren slump, vi träffades när vi båda var som svagast… Allt började på gymmet under “Biggest”-tiden, när vi pratade om livet, när vi pratade om allt mellan himmel och jord, när vi skrattade tillsammans och försökte tillsammans kämpa oss igenom den tuffaste tiden någonsin”, skriver hon och fortsätter:

Annons

“Jag älskar dig mer än något annat på den här jorden!”

I dag bor “Biggest loser”-paret tillsammans i Pontus hemstad Norrköping, dit Lisen nyligen har flyttat från Stockholm. De ser fram emot en härlig kärleksvår ihop, samtidigt som de fortsätter att stötta varandra i att leva hälsosamt.

– Vi tränar ihop och sköter kosten tillsammans, det är lättare att bo ihop och stötta varandra hela tiden och hon kände att hon inte hade något speciellt som höll kvar henne i Stockholm, säger Pontus om sambolivet till Aftonbladet.

“Biggest loser” sänds 21.00 i kväll, tisdag, på Sjuan.

Foto: TV4, Sjuan

Annons