TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Biggest Loser-Jinnie skulle föda – bebisen dog i magen

10 apr, 2017 
Lina Arvidsson
I det första avsnittet av TV4:s vikttävling "Biggest Loser" berättar deltagaren Jinnie Skoog om den enorma sorgen efter att ha förlorat ett barn.
Annons

Jinnie Skoog, 38, är en av de 14 hoppfulla tävlande som deltar i årets omgång av TV4:s “Biggest Loser”. Deltagarna kämpar för att vinna tävlingen genom att gå ner mest i vikt.

Det första avsnittet blir ett känslosamt möte med många tårar och livsöden. När det är dags för första invägningen berättar flera av deltagarna vad som ligger bakom deras viktuppgång och varför de valt att delta i Biggest Loser.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För Jinnie Skoog blir det en tuff stund när hon väljer att berätta om sitt livs stora sorg. Hon förlorade sitt barn.

– I vecka 41 fick jag åka in med värkarbete. När vi kommer fram fick vi komma in på ett rum där man ska lyssna på bebisens hjärtljud och mina sammandragningar. Efter ett tag sa de bara “ser du den här mörka fläcken här? Det är ditt barns hjärta – och det slår inte”, berättar Jinnie Skoog i programmet.

Första avsnittet innebär stora känslor när Jinnie Skoog berättar om sin sorg.

Jinnie förlorade sitt barn vid förlossningen. Sorgen gjorde att hon blev sjukskriven för depression och lade delvis skulden för det som hänt på sig själv.

– Så jag satt hemma och åt och åt och åt, berättar Jinnie och fortsätter.

– Jag vill aldrig, aldrig må så här igen. Jag vill känna hur det är att leva på riktigt.

Foto: Sjuan

Annons