LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Big brother-Victoria Klöfver brutalt knivrånad – egna orden om händelsen

16 dec, 2020 
Big Brother-Victoria brutalt rånad
Victoria Klöfver Rama, känd för att ha medverkat i Big brother 2020, berättar på Instagram att hon blivit rånad med kniv.
– De tog alla mina grejer, säger Victoria på sin Instagram story.
Annons
House tour i Big Brother-huset 2020Brand logo
House tour i Big Brother-huset 2020

Victoria Klöfver Rama, 23, medverkade i Big brother på TV4 våren 2020 och blev därefter en offentlig person.

Efter sin tid i Big brother har Victoria sysslat en del med sociala medier och på så vis kunnat hålla sin fans uppdatera om vad hon gör om dagarna.

Victorias egna ord om otäcka händelsen

Men i veckan kom en väldigt mörk och tråkig nyhet från Victorias håll. På sin Instastory berättar hon om en otäck händelse som ägt rum bara någon timme innan hon uppdaterar sina följare om saken.

– Okej, det här blir en naken och bara så jävla verklighetsstory, inleder Victoria helt uppgiven med tårar i ögonen och samtidigt ursäktar sig till följarna att de får se henne i det skick som hon visar sig i.

Hon fortsätter:

– För typ en och en halv timme sedan så blev jag knivrånad.

Victoria gråter och försöker samtidigt hitta orden igen för att förklara vad som hänt.

– Jag blev inte skadad. Men de tog alla mina grejer förutom min mobil och min nyckel, för jag hade det innanför mina träningstights. Jag brukar ha det när jag är ute och går, förklarar Victoria just ut ifall om något liknande som detta skulle hända.

Annons

– Men de tog mitt bankkort och kod och allting. De hotade mig med kniv och tog tag i mina kläder, så polisen har tagit mina kläder nu för att se om de kan hitta något DNA.

Victoria medverkade i Big brother 2020
Victoria Klöfver Rama medverkade i Big brother 2020.

”Jag blir så jävla irriterad”

Victoria berättar att hon efter händelsen sprungit och att hon aldrig trott så mycket att hon var nära på att dö.

– Jag blir så jävla irriterad att jag inte som tjej ska kunna gå ut ute själv med headset utan att det ska hända någonting, menar Victoria.

Victoria hade efter rånet sprungit till ett hus där personerna inte varit hemma, vilket gjorde att hon knackade på nästa hus. Som tur var, så var de hemma och kunde hjälpa Victoria att ringa polisen.

Victoria är omtumlad och försäkrar sina följare att hon inte är ensam utan har sällskap men att hon inte haft tid att svara på alla fina kommentarer ännu.

FOTO: TV4, Instagram

Annons