Idol 2023 marknadsföring banner

Antonia ”Anty” Johnson om uppbrottet från Alex efter Big brother

01 jun, 2020 
Antonia ”Anty” Johnson kärleksbesked efter Big brother
Tittarna kunde se en flörtig stämning mellan Antonia ”Anty” Johnson och Alex Manzizila i Big brother 2020. Men efter programmet blev relationen inte alls som någon av dem tänkt sig.
Annons
Final i Big Brother 2020
Final i Big Brother 2020

Det skapades många nya relationer i Big brother 2020, några mer kärleksfulla än andra. Årets kärlekspar blev Jasmine Armstrong och Martin Forsten. Men även andra fattade tycke för varandra. Tittarna kunde tidigt i säsongen se att Antonia ”Anty” Johnson och Alex Manzizila fick upp ögonen för varandra.

När Anty sen fick lämna programmet planerade hon och Alex att de skulle ses på en dejt när de båda fått lämna.

Men det blev inte något mer mellan Alex och Anty. Idag varken hörs eller ses de. I en intervju med TV4 berättar Anty mer.

– Just nu vet jag inte vad vi har för relation. Jag sa till Alex att jag bara ville vara vänner och jag förstår att det kanske blev jobbigt för honom att höra. Vi kanske inte kan vara vänner just nu, men längre fram hoppas jag att vi har en bra vänskapsrelation, säger Anty.

Alex ord om relationen med Anty

Enligt henne handlar det om att de är två helt olika personer.

Annons

– Jag vet inte riktigt, vi är olika som personer och ser framför allt på relationer olika. Han är en jättefin kille, jag har jättemycket respekt för honom och jag är jätteglad att jag träffat honom, men jag vill bara ha honom som vän, fortsätter hon.

Alex å andra sidan har ingen aning om varför det blev som det blev. Han har också svårt att förstå vad hon menar med sin förklaring till varför det inte blivit något mellan dem.

– Det får stå för henne. Jag vet inte vilka relationer hon menar? Jag har heller ingen aning om vad hon menar exakt, säger Alex till TV4.

Men på frågan om han vill tillsammans med Anty idag svarar han nej. Han förklarar att han har släppt det och gått vidare.

FOTO: TV4

Annons