LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Big brother-Julia om sprickan i relationen med Jasmine

26 jul, 2020 
Big brother Julia och Jasmine
Jasmine Armstrong och Julia Löfgren lärde känna varandra under sin tid i Big brother 2020.
Efter inspelningen av dokusåpan har en konflikt uppstått mellan dem – nu berättar Julia och Jasmine om bråket.
– Låt mig vara, säger Julia.
Annons
House tour i Big Brother-huset 2020Brand logo
House tour i Big Brother-huset 2020

I början av året drog en ny säsong av Big brother igång på TV4. Två personer som gjorde entré i huset med förhoppningen att stanna där i 100 dagar och 100 nätter var Julia Löfgren, 30, och Jasmine Armstrong, 26. Julia och Jasmine kom snabbt bra överens och tillsammans med ett par andra deltagare bildade de en pakt.

Två veckor in i säsongen anslöt sig Martin Forstén, 30, till gänget i Big brother-huset. Martin och Jasmine påbörjade en romans och snart uppstod en stor spricka i pakten där bland andra Julia och Jasmine ingick.

Under veckorna som följde gick Julia och Jasmines vänskapsrelation både upp och ner. Mot slutet verkade det dock som att stämningen mellan dem var god.

Sprickan mellan Julia och Jasmine

I maj var det dags för final och det blev slutligen Sami Jakobsson, 26, som tog hem vinsten i Big brother 2020. Två månader har gått sedan kamerorna slocknade och det har onekligen hänt en hel del i deltagarnas relationer till varandra sedan dess.

Annons

Jasmine och Martin har blivit sambor och kärleken mellan dem har bara vuxit sedan inspelningen av dokusåpan. En relation som har förändrats mot det sämre är den mellan Julia och Jasmine, som hamnade i en konflikt med varandra i veckan.

Allting började med att Jasmine Armstrong riktade allvarliga anklagelser mot Julia och Amilia Stapelfeldt, 25, i en live på Facebook.

– Julia och Amilia samarbetar i att trakassera mig, min sambo och andra vänner till mig just för tillfället, säger Jasmine i liven.

Julia Löfgrens svar till Jasmine

Enligt Julia Löfgren stämmer detta inte alls. På sin Instagram story väljer hon nu att dementera Jasmines påstående.

– Det stämmer inte över huvud taget. Jag har inte pratat med Martin sen finalen, jag har inte pratat med Jasmine sen sist hon nämnde att hon ville träffa mig och jag vet inte ens vilka hennes vänner är, säger Julia och fortsätter sedan:

– Jag tycker att det här är helt jävla sjukt, alltså vad lever man för liv om man sprider sån hat och skit. Låt mig vara.

Amilia Stapelfeldt har ännu inte kommenterat händelsen. Hon och Jasmine kom inte bra överens under tiden i huset och hamnade i ett triangeldrama med Martin Forstén efter att det uppdagats att Martin och Amilia kysst varandra bakom ryggen på Jasmine. Martin och Jasmine har idag löst konflikten men det verkar alltså inte vara helt bra mellan Jasmine och Amilia idag.

FOTO: TV4

Annons