TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Big brother-paret Jasmine Armstrong och Martin Forstén har gjort slut

13 jul, 2021 
AvJohanna Alm
Jasmine Armstrong
Jasmine Armstrong och Martin Forstén hittade kärleken i varandra under Big brother 2020 och har levt tillsammans sedan dess.
Nu meddelar Jasmine att hon och Martin har valt att gå skilda vägar.
Annons
Elin "Woodie" Skog om systern Therese Skogs medverkan i Big Brother:Brand logo
Elin "Woodie" Skog om systern Therese Skogs medverkan i Big Brother:

Jasmine Armstrong, 27, och Martin Forstén, 31, hittade varandra i dokusåpan Big brother 2020. Jasmine stannade i hela 100 dagar i huset och hamnade på en tredjeplats medan pojkvännen Martin landade på sjundeplats. När Jasmine fick lämna Big brother-huset flyttade de båda dokusåpa-profilerna ihop och har sedan dess levt ihop som sambor.

Inne i Big brother-huset fann Jasmine och Martin varandra och utvecklade en kärleksrelation. Martin erkände till och med att han ville ha barn med Jasmine i framtiden. Trots deras starka band stötte dock paret på en del hinder inne i huset.

Jasmine Armstrong och Martin Forstén. Foto: Jasmine Armstrong

Triandeldramat med Big brother-deltagaren Amilia Stapelfeldt

Strax innan Martin lämnade Big brother kom det fram att han och deltagaren Amilia Stapelfeldt pussats vid två tillfällen i början av säsongen, vilket Jasmine inte visste om. Jasmine har tidigare berättat om triangeldramat för Hänt:

Annons

– Jag och Martin har löst det och har det skitbra. Vi bryr oss inte vad som kommer därifrån. Men det är jättetråkigt att man måste trycka ner andra för lyfta upp sig själv.

I en tidigare intervju med Hänt svarade Jasmine på hur kärleken med Martin såg ut då och Jasmine hade minst sagt ett positivt svar på frågan.

– Det går jättebra. Det är lite som i en dröm. Jag är evigt lyckligt och jag tror att han och jag har en lång framtid tillsammans, berättade hon då.

Jasmine delade med sig av nyheterna om uppbrottet

Men lyckan höll inte för evigt. På Instagram story bekräftar Jasmine Armstrong att hon och Martin Forstén har valt att gå skilda vägar. De hann alltså vara tillsammans i strax över ett år innan kärlekssagan tog slut.

”Martin och jag har valt att gå isär, vi älskar varandra och respekterar varandra fortfarande! Ibland blir inte livet som man tänkt sig och vi ber er respektera läget nu och inte skriva hur ni önskar att det var vi och hur fina vi var tillsammans, det hjälper inte oss utan tvärtom det gör det bara värre!”, skriver Jasmine och fortsätter:

Annons

”Om ni känner att ni måste kommentera på situationen så stötta oss i hur vi kan må bra i oss själva istället. Det är svårt nog som det är.”

Foto: Jasmine Armstrong

Hänt har utan framgång sökt Jasmine Armstrong och Martin Forstén.

FOTO: Jasmine Armstrong/Instagram

Annons