LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Big Brother-Jasmine Armstrongs barnbesked med Martin Forstén

01 jun, 2020 
Emil Karlsson Lagnelius
Big Brother-Jasmine Armstrong och Martin Forstén är tillsammans efter programmet.
Här talar Big Brother-trean Jasmine Armstrong ut i en öppenhjärtig intervju.
✔︎ Barnbeskedet: ”Martin är så mycket pappamaterial”.
✔︎ Berättar om sexet i tv: ”Jag blev förbluffad”.
✔︎ Bryter tystnaden om triangeldramat: ”Det är jättetråkigt”.
Annons

Hur lever Jasmine Armstrong, 26, efter tredjeplatsen i Big Brother? Här svarar hon själv på allt du undrar över.

Jasmine Armstrong i Big Brother 2020.
Jasmine. Foto: TV4.

Vad har du gjort efter Big Brother?

– Jag har bara tagit det lugnt och försökt leva lite under radarn för att smälta pandemin som pågår. Det kom som en chock, även fast vi i huset fick reda på vad som pågick. Jag har varit hemma i Halmstad och träffat vänner och familj, men nu är jag med Martin.

Ja, hur går kärleken med Martin Forstén, 30?

– Det går jättebra. Det är lite som i en dröm. Jag nyper mig själv i armen och undrar, kan det verkligen vara så här bra? Är han så här bra? Vad fan hände, liksom. Jag är evigt lyckligt och jag tror att han och jag har en lång framtid tillsammans. Vi ska umgås hela sommaren.

Annons

Är ni redan sambor?

– Min syster bor i Stockholm så det är ju sagt att jag bor där. Men det blir nog mycket hos Martin i Åkersberga.

Fanns det några hjärnspöken när Martin hade åkt ut att han skulle göra något dumt på utsidan eller var du säker på att ni var ett par?

– Jag var helt säker på att vi skulle vara ett par. Men så ibland kom tanken att han kanske tappat intresset. Men när vi sen träffades så bekräftades att han vill samma sak som jag. Och hans familj är så fina och så välkomnande.

Marin Forstén i Big Brother 2020.
Martin. Foto: TV4.

Har du redan träffat dem?

– Nej, men de har hört av sig. Martins mamma skrev sms dagen efter jag kom ut: ”Välkommen till familjen, Jasmine”. Tyvärr är hans mamma i riskzonen med Corona, så vi får nog avvakta med att ses.

Annons

Jasmine dumpades innan Big Brother

Innan du gick in i huset berättade du för Hänt Plus att dina tidigare förhållanden varat i två-tre månader. Vad är skillnaden med Martin?

– Dels att jag är mer öppen, dels att vi har tvingats vara sambor i huset. Trots att vi har velat fly i vissa argumenteringar så har vi tvingats lösa det. Vi har växt tillsammans i fulhet och tråkighet.

– Martin var i ett förhållande i sex år och var sedan singel i sex-sju år och kände väl att han inte kunde hitta någon. Jag var lite likadan, att jag blir ”avkär” snabbt, och det är ju för att jag har flytt. I mina tidigare förhållanden var jag väldigt blyg. Men med Martin har jag redan gjort allt det pinsamma – rapat, fisit och varit så jäkla äcklig. Det är nog därför jag är så bekväm med honom.

Du blev dumpad precis innan programmet. Är det med facit i hand det bästa som hänt dig i livet?

– Haha, det är fan det bästa, att jag blev dumpad en månad innan Big Brother. Så sjukt! Jag kände liksom att jag hatade kärlek, att det var hemskt. Jag sa till produktionen att jag kan lätt bli kär, men jag kommer aldrig inleda ett förhållande. En vecka senare kom Martin in i huset och… resten är historia.

Big Brother-Jasmine Armstrong och Martin Forstén.
Jasmine och Martin efter programmet. Foto: Privat.

När man googlar på ditt namn kommer TV4-rubriken ”Jasmine Armstrong om sexet med Martin Forstén” näst högst efter ditt Instagram-konto. Trodde du innan Big Brother att du skulle ha sex i tv?

Annons

– Nej. Jag var säker på min sak. Då. Men alla kan väl ändra sig…  Jag blev förbluffad över att jag blev så kär som jag blev.

Du har tidigare berättat att du vill ha sex barn. Är Martin pappamaterial?

– Ja, verkligen! Han är så mycket pappamaterial. Han är så bra med sina syskonbarn som älskar honom. Han har ett par röda skor och då har han köpt likadana till sin systerson, som vill vara precis som Martin. Han är jättebra med barn och säger själv att han vill ha många barn.

Jasmine om barnplanerna

Det låter som att ni redan har pratat om barn?

– Vi pratade om barn redan i huset, att vi vill ha stora familjer. Han har fyra syskon och jag har sex systrar.

Vi får se var det landar…

– Haha, exakt. Tio barn senare…

Martin Forstén, Jasmine Armstrong och Amilia Stapelfeldt i Big Brother 2020.
Martin, Jasmine och Amilia tjafsade under Big Brother. Foto: TV4.

En tråkigare sak: I Big Brother-huset uppstod ett triangeldrama mellan dig, Martin och Amilia Stapelfeldt. Det slutade med hårda ord. Har det löst sig?

Annons

– Jag vill helst inte kommentera det. Men jag och Martin har löst det och har det skitbra. Vi bryr oss inte vad som kommer därifrån. Men det är jättetråkigt att man måste trycka ner andra för lyfta upp sig själv.

Hur ser framtidsplanerna ut med jobb?

– Jag har startat upp en Youtube-kanal och har folk bakom mig som sköter klippningen. Sedan tänker jag blogga. Och ha en podd med min storasyster.

Du var lärarvikarie innan du gick in i huset. Är det helt nedlagt?

– Jag hade jobbat som det i sju år, plus att jag var butiksbiträde. Men nu känner jag inte att jag vill jobba i skolor på grund av att jag är offentlig och har rökt och druckit i programmet. Plus andra saker som jag inte vill ska tas upp med elever. Annars skulle jag gärna jobba som lärare nån gång i framtiden.

Annons