LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Biancas nya kärleksbesked: Då gifter hon sig med Phillipe

04 jan, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Knappt ett år efter det uppmärksammade uppbrottet från pojkvännen Phillipe Cohen planerar Bianca Ingrosso nu både bröllop och barn med honom.
Annons

Det var för knappt ett år sedan som det tog det slut mellan Bianca Ingrosso, 23, och pojkvännen Phillipe Cohen, 23. Efter tre år tillsammans meddelade tv-profilen i ett inlägg på sin blogg att förhållandet var över. Men efter bara några månader isär hittade paret tillbaka till varandra och under midsommarhelgen i juni bekräftade Ingrosso att de båda återigen var tillsammans.

Under sommaren levde paret ihop som sambos i Phillipes lägenhet i Stockholm, innan han i september åkte tillbaka till London där han studerar sitt tredje år. Men nu avslöjar Bianca Ingrosso att hon har storslagna planer för deras framtid.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I sin podcast “Alice och Bianca” berättar tv-profilen att paret har planer på både förlovning, bröllop och barn.

– Om tre år. Det har jag redan tänkt. Då är jag 26 år, säger Bianca i podden och fortsätter:

– Jag vill ju ha det här “jag blev gravid på bröllopsnatten”, så jag vill väl vara gift i nio månader innan jag sen blir gravid.

Annons

Bianca Ingrosso har tidigare berättat i sin blogg att hon gärna skulle vilja växla ringarna på hotellet Belmond Villa San Michelle i Florens i Italien.

”Man kan ju säga att det var det absolut mest fotovänliga hotell jag någonsin varit på. Alltså jag menar, kolla på den här utsikten vid frukosten… Galet underbart vackert!!! Här ska jag gifta mig HELT KLART!!”, har hon skrivit.

Foto: IBL

Annons