TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos bröllopsbesked – där gifter hon sig med Phillipe

07 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Efter uppbrottet och återföreningen med pojkvännen Phillipe Cohen planerar Bianca Ingrosso nu bröllop. I sin blogg avslöjar tv-profilen att hon redan hittat lokalen för ceremonin.
Annons

Det var i början av året som det tog det slut mellan Bianca Ingrosso, 22, och pojkvännen Phillipe Cohen, 23. Efter tre år tillsammans meddelade tv-profilen i ett inlägg på sin blogg att förhållandet var över. Men efter bara några månader isär hittade paret tillbaka till varandra och under midsommarhelgen i juni bekräftade Ingrosso att de båda återigen var tillsammans.

Under sommaren har paret också levt tillsammans som sambor i Phillipes lägenhet i Stockholm, innan han nyligen åkte tillbaka till London där han studerar sitt tredje år.

Men nu avslöjar Bianca Ingrosso att hon har storslagna planer för deras framtid. På sin blogg skriver tv-profilen nämligen att hon redan har hittat platsen där hon och Phillipe ska gifta sig. Det är hotellet Belmond Villa San Michelle i Florens i Italien som Bianca har spanat in – efter att hon och familjen nyligen bott där på semestern.

Annons

“Man kan ju säga att det var det absolut mest fotovänliga hotell jag någonsin varit på. Alltså jag menar, kolla på den här utsikten vid frukosten… Galet underbart vackert!!!”, skriver hon till bilderna och fortsätter:

“Här ska jag gifta mig HELT KLART!!”

Men det är inte bara Bianca som har planerat in sitt kommande bröllop på det italienska hotellet. Enligt mamma Pernilla Wahlgren, 49, så vill också lillebror Benjamin Ingrosso, 20, säga “ja” i Florens.

“Både Benjamin och Bianca har bestämt att dom ska gifta sig här…!“, skriver hon i sin blogg.

Benjamin blev nyligen tillsammans med flickvännen Linnea Widmark, 21, igen. Paret valde i vintras att gå skilda vägar och i Melodifestivalen handlade hans låt ”Good lovin” om deras uppbrott.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons