Biancas hemliga krav: Så har jag gjort för att få min rekordlön

Bianca Ingrosso har över 650 000 följare på Instagram, och massor av följare på sin blogg så väl som Youtube-kanal. Nu avslöjar hon hur hon gör för att tjäna stora summor pengar på sina kanaler.

Förutom att vara en tv-profil i två kanaler samtidigt så är Bianca Ingrosso, 23, en av Sveriges största influencers. Hon har över 650 000 följare på Instagram, och när hon gästade podcasten ”Framgångspodden” avslöjade hon att hon tar upp emot 200 000 kronor betalat för en Instagrambild i ett reklamsyfte.

Hon har även massvis av följare på sin blogg och sin Youtube-kanal, och också massor av lyssnare på sin podcast. Men hennes Instagram är den kanal som hon tar mest pengar för att få synas på. Nu avslöjar hon sin taktik på hur hon gör för att tjäna stora summor pengar på sina samarbeten.

Jag gör enbart långa samarbeten/ambassadörskap så alla mina samarbeten bokas på minst 6 månader långa, främst 1 års kontrakt. Och med tanke på att det bokas så länge så blir summan väldigt hög, så mycket kan jag väl säga”, skriver hon på sin blogg.

Hon förklarar att hennes priser varierar och ökar hela tiden, så det är svårt att svara på exakt vilken summa hon tar för ett länge samarbete. Men hon anser också att det är lite för privat att säga en exakt summa.

Det kan också hända att hon går med på mindre samarbeten, men det hör inte till vanligheten.

Självklart har jag priser för 1 enda samarbete på blogg, Insta, Youtube men det är sällan jag tackar ja till dem”, fortsätter hon.

Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso med pojkvännen Phillipe Cohen på Elle-galan 2017

Bianca Ingrosso som en av jurymedlemmarna i ”Talang” 2018 på TV4. Här med kollegorna Kristina "Keyyo" Petrushina, LaGaylia Frazier och Alexander Bard.

Bianca är med i ”Wahlgrens värld” tillsammans med bland annat mamma Pernilla Wahlgren och mormor Christina Schollin.

Bianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren och sin bror Benjamin Ingrosso.

Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso på Let´s dance 2016 där Bianca tävlade.

Bianca Ingrosso på Kristallen 2017.

Bianca Ingrosso med föräldrarna Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso på ”Let´s dance” 2016

LÄS OCKSÅ: Bianca i tårar efter hatattacken – ryter ifrån: ”Jätteledsen”

LÄS OCKSÅ: Bianca avslöjar rekordlönen – så mycket tjänar hon på en Instagram-bild

Foto: IBL