Bianca i tårar efter hatattacken – ryter ifrån: "Jätteledsen"

Bianca Ingrosso har fått nog av allt hat hon ständigt stöter på. Nu ryter hon ifrån ordentligt.

Rampljuset lyser på Bianca Ingrosso, 23, vart hon än går, hon är ständigt aktuell och har flertalet bollar i luften. Efter att hela landet fått komma henne närmre i reality-programmet “Wahlgrens värld” har hon tagit sig in i svenska folkets hjärtan. Men med kärlek kommer också hat och det är något hon får utstå dagligen.

– Jag får ju hatkommentarer varje dag och det mesta rinner av mig, men när det varit så här mycket på flera dagar då kan jag bli jätteledsen eller arg och frustrerad över minsta grej, säger hon i tv-programmet.

Bianca sitter och går igenom sina kommentarer på sociala medier i bilen med sin mamma Pernilla Wahlgren, 50, när hon märker att hon fått många kommentarer om sina bröst på Instagram.

– Jag blir bara irriterad när folk tar sig friheten att skriva någonting som inte är sant när de inte känner mig, som att jag har hängpattar, jag har långt ifrån hängpattar, säger hon.

Det har blivit för mycket för henne, speciellt när kommentarerna handlar om hennes utseende.

– Jag får endast hatkommentarer, jag började faktiskt gråta i förrgår när jag satt och läste alla kommentarer, berättar Bianca för sin mamma.

I samband med att hon går igenom kommentarerna stöter Bianca på en artikel om sig själv där hon blir kallad “kändisdottern”, någonting hon är ordentligt trött på efter ett helt liv  i rampljuset.

– Oh my god, kan jag sluta vara kändisdottern, säger Bianca.

Bianca är trött på att folk tror att de kan säga vad som helst till henne utan att hon ska ta åt sig bara för att hon är känd.

– De fattar ju inte att jag är en människa, sen att folk vet vem jag är, det gör mig inte till mindre mänsklig.

Hon mena på att bloggen är hennes jobb och det borde inte vara sådant klimat på ett arbete.

– Då kommer jag in på min blogg, mtt jobb, då är det 35 kommentarer från människor som ba ‘jag hatar dig, du är så jävla vidrig’, säger hon och fortsätter:

– Tänk om jag skulle gå in på ett kontor så säger 45 av mina kollegor varje dag ‘du är vidrig, du suger, fan vad fula läppar du har’. Så går man och sätter sig på sin plats

Efter att ha tagit emot hat i många år är Bianca van, men i och med hennes bakgrund med ätstörningar så blir det svårt för henne när det handlar om hennes utseende.

– Jag är väldigt stark som person, jag vet vem jag är och är alltid mg själv. Men man blir ju osäker, och sen att jag haft bullimi sen jag var 14 gör det ju inte bättre, avslutar hon.

Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso med pojkvännen Phillipe Cohen på Elle-galan 2017

Bianca Ingrosso som en av jurymedlemmarna i ”Talang” 2018 på TV4. Här med kollegorna Kristina "Keyyo" Petrushina, LaGaylia Frazier och Alexander Bard.

Bianca är med i ”Wahlgrens värld” tillsammans med bland annat mamma Pernilla Wahlgren och mormor Christina Schollin.

Bianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren och sin bror Benjamin Ingrosso.

Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso på Let´s dance 2016 där Bianca tävlade.

Bianca Ingrosso på Kristallen 2017.

Bianca Ingrosso med föräldrarna Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso på ”Let´s dance” 2016

LÄS OCKSÅ: Biancas ilska mot SVT efter Benjamins vinst: ”Var så pinsamt”

Foto: IBL, Stella pictures