Biancas ilska mot SVT efter Benjamins vinst: "Var så pinsamt"

När Benjamin Ingrosso vann finalen av Melodifestivalen dök hela familjen Wahlgren upp på scenen – mitt under direktsändningen i tv. Nu rasar Bianca Ingrosso mot SVT.

Det var i lördags som Benjamin Ingrosso, 20, kammade hem segern i Melodifestivalen 2018 med sitt bidrag “Dance you off”. Samtidigt som tittarna fick se hans glädje i SVT, valde kanalen också att filma hur hans minst sagt kända familj jublade och grät i publiken. Men det var inte allt.

Efter att Benjamin framfört vinnarlåten igen under konfettiregnet fick tittarna också se hur bland annat både mamma Pernilla Wahlgren, 50, pappa Emilio Ingrosso, 52, och storasyster Bianca Ingrosso, 23, rusade upp på scenen och in i bild för att krama om honom framför kamerorna.

Men nu rasar Bianca Ingrosso mot SVT:s tilltag. I sin podcast ”Alice och Bianca” uppger hon nämligen att familjen blev lurade av kanalen att komma upp på scen mot sin vilja.

– Det var så jävla pinsamt. När Benjamin vinner, så springer producenten fram till oss i publiken och skriker “Kom! Ni ska komma backstage!” och vi tänker ”Aha, det kanske är något som alla familjer gör när vinnaren vinner”, så vi springer med honom till scenen. Sedan skriker han: ”Upp på scen! Upp på scen!”. Jag säger typ: ”Hans team ska väl upp på scen, och sen kan vi komma?”, men producenten säger bara ”nej, ni ska upp på scen!”, säger Bianca i podcasten och fortsätter:

– Så vi springer upp och märker väldigt snabbt att “okej, Benjamins team är inte här, det är bara familjen Wahlgren som står på scenen”. Så vi känner direkt att “omg, vi måste ner, vi måste ner!”.

Bianca Ingrosso menar att hon tycker att det kändes pinsamt att det såg ut som att familjen Wahlgren sprang upp på scen av sig själva, när de i själva verket var tv-producenten som tog upp dem.

– Alltså, det var så fucking stelt. Jag bara stod där och tänkt “Omg, vad gör vi, vad fan håller vi på med?”. Jag vill bara att alla ska veta att det inte var så att vi självmant sprang upp på scenen för att vara med i tv, säger hon i podden.

Benjamin Ingrosso vann Melodifestivalen 2018.

Han tog hem segern med sitt snygga uppträdande med "Dance you off". 

Benjamin Ingrosso tävlar med Dance you off i Eurovision Song Contest 2018.

Benjamin Ingrosso.

Familjen var på plats. 

Och de kunde knappt tro att det var sant. 

Efteråt kramades han om av familjen på scenen.

Stort grattis Benjamin!

LÄS OCKSÅ: Efter kaoset i SVT:s direktsändning – storbråk bakom kulisserna

LÄS OCKSÅ: Skrällen: SVT ändrar finalen – Renaida får sjunga om efter kaoset

Foto: IBL