TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca avslöjar rekordlönen – så mycket tjänar hon på en Instagram-bild

09 mar, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Bianca Ingrosso tjänar pengar på många olika håll, men av priset på ett Instagram-inlägg hos henne att döma så bör det vara en av hennes största inkomstkällor.
Annons

Som influencer tjänar du pengar på dina sociala medier och det är ingen hemlighet att priset för ett reklam-inlägg är saftigt. Men sen kan det priset variera beroende vilken influencer det handlar om. Det är inte vem som helst som får exponera sig på hos Bianca Ingrosso, 23, och hennes sociala medier. I det senaste avsnittet av Framgångspodden är Bianca gäst hos Alexander Pärleros och där avslöjar hon att om ett företag vill göra reklam hos henne så får de plocka fram den stora plånboken.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är väl några nollor, säger Bianca till en början.

Det finns olika sätt för ett företag att göra reklam hos en influencer, det kan bland annat vara på bloggen, i en podd eller på Instagram. Hos Bianca är det ett inlägg på hennes Instagram som är det dyraste stället att synas på. Och några nollor minst sagt vad det kostar.

– Kanske 150, 200, säger Bianca.

Alexander frågar om det är 150 000 – 200 000 kronor hon menar.

– Ja, jag lägger på lite för det är ganska mycket jobb, säger hon.

Då konstaterar Alexander att det förmodligen rör sig om en halv dags arbete och att de bjuder henne på lunch.

– Okej, men då kan vi dra av en hundralapp, avslutar Bianca skämtsamt.

Foto: IBL

Annons