LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca om Pernillas hjärtesorg efter uppbrottet: ”Mår fortfarande dåligt”

24 dec, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Det har gått snart tio år sedan Joachim Lennholm lämnade Pernilla Wahlgren efter att han varit otrogen. Nu berättar Bianca Ingrosso om sin mammas krossade hjärta. – Mamma mår ju i princip fortfarande dåligt, säger hon.
Annons

Det tre år långa förhållandet mellan Bianca Ingrosso22, och pojkvännen Phillipe Cohen, 23, tog slut i början av året och i “Wahlgrens värld” valde tv-profilen att vara öppen med sitt krossade hjärta. Men vad alla inte visste var att Bianca inte var den enda med hjärtesorg i huset.

Nu berättar Bianca i sin podcast ”Alice & Bianca” att också hennes mamma Pernilla Wahlgren, 49, har ett brustet hjärta. Detta sedan uppbrottet från exet Joachim Lennholm, 43, som hon var tillsammans med under sex år och har sonen Theo, 10, med. Pernilla har tidigare berättat att han var otrogen och lämnade henne 2008.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Mamma och jag kom varandra väldigt nära under tiden efter att Phillipe hade gjort slut. Mamma mår ju i princip fortfarande dåligt över sin senaste separation. Det är väl mest förtvivlan över att hon aldrig fick vara en hel familj. Och då satt jag där och tänkte “Herregud, ska jag också må såhär i tio år nu?”, säger Bianca Ingrosso i podcasten och fortsätter:

Annons

– Men vi kom varandra nära, eftersom jag förstod henne nu. Hon gick igenom ett break up och hade dessutom fyra små barn. Hur fan klarar man det? Jag kunde inte ens klara av att… Alltså, varenda jävla sekund varenda jävla dag så tänkte jag på Phillipe. Vad jag gjorde för fel, om han är med någon annan, om jag någonsin kommer att bli kär igen.

Också Pernilla Wahlgren medverkar i podcasten och berättar att hon ältade uppbrottet från exet under en väldigt lång tid och la mycket skuld på sig själv i det.

– Jag har inte varit så bra på det här med uppbrott. Jag har haft svårt att släppa det och jag har tagit på mig mycket skuld. Det är det största misstaget, det ska man inte göra. Man ska inte hålla på och älta och tänka “det är mitt fel” och “om jag inte hade gjort si, så hade han inte gjort så”. Men det är jättesvårt, säger Pernilla Wahlgren i podcasten.

– Du har tryckt ner dig själv väldigt mycket? frågar Bianca i podcasten.

– Ja… Det är svårt att läka ett trasigt hjärta. Mina vänner har hjälpt mig. Jag har suttit väldigt mycket på trappan och rökt på nätterna och pratat i telefon medan ni har sovit. I dag röker jag inte en enda cigarett, för nu mår jag jättebra, säger Pernilla Wahlgren.

Foto: IBL

 

Annons