TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Därför trimmar Pernilla 20-årige sonen Benjamin – i rumpan: ”Inte normalt”

30 nov, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Benjamin Ingrosso ville bli av med lite hår från sin stjärt – och bad mamma Pernilla Wahlgren om hjälp. Något som minst sagt äcklar systern Bianca Ingrosso. – Det är inte normalt, säger hon.
Annons

I tv-programmet “Wahlgrens värld” är familjemedlemmarna Bianca Ingrosso, 22, Pernilla Wahlgren, 49, och Benjamin Ingrosso, 20, minst sagt öppenhjärtiga när det kommer till att prata både känslor, sex och kropp. Men i kvällens avsnitt tar familjen steget längre och Benjamin avslöjar att hans mamma bland annat brukar hjälpa honom att frisera håret – i hans stjärt.

– Jag stod och trimmade min kropp häromdagen, för jag får lätt mycket hår här på bröstet och så. Sen tänkte jag att jag ska trimma rumpan också, bara lite, men för att det inte skulle göra så ont så behövde jag hjälp, säger han i programmet och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Så då ropade jag ”Mamma, kan du komma in? Jag måste fråga dig en konstig fråga” och så sa jag “Jag tänkte kolla m du kan trimma mitt rövhål”. Och då gjorde hon det, hon tyckte inte att det var konstigt.

Någon som däremot tyckte att det var konstigt var storasyster Bianca. Inte bara för att hon fick höra talas om den oväntade anusklippningen, utan också för att hon fick bevittna allt på film. Mamma Pernilla passade nämligen på att filma Benjamins rumpa under processen och skickade videon till sin dotter.

Annons

– Den filmen var så ingående det bara kan bli. Det var en röv och en kamera, jättehärligt. Det var det äckligaste jag sett i hela mitt liv. Det är helt sjukt, det är inte normalt. Det är så jävla obehagligt, säger hon och fortsätter:

– Vi är väldigt nära i vår familj, men jag trodde nog aldrig att vi skulle bli så nära att jag skulle få en film skickad till mig där min mamma trimmar Benjamins röv. Det är ganska onormalt.

Se klippet när Benjamin berättar om den intima – mammahjälpta – rakningen:

Benjamin får hjälp av mamma Pernilla att trimma vissa ... privata delar.Brand logo
Benjamin får hjälp av mamma Pernilla att trimma vissa ... privata delar.

“Wahlgrens värld” sänds 21.00 ikväll, torsdag, på Kanal 5 och Dplay.

Foto: Kanal 5

Annons