Bianca om Frøya och Benjamin: ”Min bror har bra smak”

Benjamin, Freja och Benjamin

Spekulationerna kring Benjamin Ingrosso och Frøya Winther har florerat sedan i våras.
Nu kommenterar Bianca Ingrosso relationen.
Min bror har bra smak” skriver hon på Instagram.
Molly Hammar: Egna orden om Benjamin Ingrossos stöd inför Så mycket bättre: “Inte så…”
0:39

Efter reklamen: Molly Hammar: Egna orden om Benjamin Ingrossos stöd inför Så mycket bättre: “Inte så…”

(0:39)

Slå på ljud

Benjamin Ingrossos, 25, segertåg fortsätter att tuffa på. Han har ett strålande år bakom sig där han släppt ett nytt album och vunnit flera av våra mest prestigefulla titlar inom musik på QX-galan, Rockbjörnen, Grammisgalan och Kristallen.

Dessutom har artisten gjort succé i tv-rutan med den andra säsongen av Benjamin's där han får ägna sig åt de två bästa saker han vet – matlagning och musik. Han gästas av kändisar som får njuta av hans mat och det bjuds på underhållning på hög nivå.

Då sågs Benjamin och Frøya tillsammans första gången

Men även på den privata fronten verkar det rulla på fint för Benjamin – iallafall om man ska tro på spekulationerna. Han har nämligen under en längre tid synts tillsammans med den norska influensern Frøya Winther, 29.

Det hela började efter att de sågs när hon var på besök i Benjamins hemstad Stockholm och sedan dess har de befunnit sig på samma plats vid flera tillfällen. De har även delat med sig av bilder på varandra på deras respektive Instagrams.

I somras var de båda på besök i Pernilla Wahlgrens nya hus i Marbella i Spanien med flera av Benjamins nära vänner. Bianca Ingrosso la även ut en video på Benjamin och Frøya när de sitter nära varandra på en båt och Benjamin vilar en hand på hennes lår.

Biancas nya ord om Benjamins flirt Frøya

I en ny intervju med norska VG avslöjar Bianca nu att duon valt att inte sätta någon etikett på relationen.

– De har inte satt en etikett på vad de är, och jag vet inte om de kommer att göra det faktiskt. Jag vet bara att de gillar att vara med varandra väldigt mycket, säger hon.

Under torsdagen var Frøya tillbaka på svensk mark och syntes på en festlig tillställning tillsammans med Bianca varpå hon lägger upp en Instagram-story på Frøya.

Min bror har bra smak” lyder texten på Instagram-storyn.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram/Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN