bianca ingrosso

Bianca Ingrosso slår tillbaka – efter orden om Benjamins flamma Frøya

BIANCA INGROSSO, FRØYA WINTHER

De senaste månaderna har det spekulerats kring att Benjamin Ingrosso haft en romans med norska influencern Frøya Winther. Nu berättar Bianca vad hon tycker om Frøya.
– Jag tror att många har bilden av att hon är ganska hård och kall, säger Bianca.
Benjamin Ingrosso om flyttplanerna – kravlistan på nya boendet
0:21

Efter reklamen: Benjamin Ingrosso om flyttplanerna – kravlistan på nya boendet

(0:21)

Slå på ljud

Benjamin Ingrosso, 25, har ett strålande år musikmässigt. Han har gjort tre spelningar och alla har blivit succé. Han har även kammat hem några av de mest prestigefulla priserna på QX-galan, Rockbjörnen, Grammisgalan och Kristallen.

Men det är inte bara på jobb-fronten som det har gått bra för Benjamin. De senaste månaderna har det spekulerats i om han dejtar den norska influencern Frøya Winther, 29. Det hela började efter att de sågs tillsammans i Stockholm i våras och sedan dess har sociala medier avslöjat att de befunnit sig på samma plats vid samma tillfällen.

I somras var Benjamin på plats i mamma Pernilla Wahlgrens, 54, villa i Marbella och på bilderna syntes även Frøya vara på plats, tillsammans med flera av Benjamins barndomsvänner.

Benjamin Ingrosso om romansryktet med Frøya

Men det är inte bara Benjamins vänner som fått chansen att träffa Frøya. Av sociala medier att döma har hon en koppling till flera av personerna i Benjamins inre krets. Hon följs nämligen av bland annat syster Bianca Ingrosso, 27, bonussyster Lina Björling, 24, och bästa vännen Melina Criborn, 32.

Frøyas relation till Bianca är dessutom lite extra speciell. Hon är nämligen ett stort fan av Biancas sminkmärke Caia och lägger ofta upp bilder på när hon använt just Caias produkter.

Om det är en romans mellan Benjamin och Frøya är något som i nuläget är obekräftat. När Hänt träffade Benjamin tidigare i år berättade han kryptiskt om deras status.

– Det har inte blivit någonting och det har inte blivit inte någonting. Njae, jag säger ingenting, sa han till Hänt och skrattade.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrossos ärliga ord om Frøya: ”Verka lite kaxig”

I en ny intervju med norska VG avslöjar Bianca nu att duon valt att inte sätta någon etikett på relationen.

– De har inte satt en etikett på vad de är, och jag vet inte om de kommer att göra det faktiskt. Jag vet bara att de gillar att vara med varandra väldigt mycket, säger hon.

I samma veva berättar Bianca också om hur hennes verkliga relation till Frøya är och hon poängterar att Frøya inte är som hon kanske verkar på sociala medier.

– Jag kan säga att Frøya är en av de finaste människorna jag träffat i mitt liv. Hon är otrolig. Jag tror att många har bilden av att hon är ganska hård och kall. Hon kan verka lite kaxig på Instagram, men hon är verkligen en av de finaste tjejerna jag träffat. Och alla i min familj älskar och dör för henne, säger hon till VG.

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN