TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter kommentarerna – Bianca Ingrossos ord om Filip Lamprecht

02 sep, 2021 
BIANCA INGROSSO OCH FILIP LAMPRECHT
Bianca Ingrosso gästade podcasten Två Meter Dumheter och avslöjade att hon aldrig skulle kunna ligga med Filip Lamprecht.
Nu ger hon svar på tal varför.
– Han är jättesöt, säger hon.
Annons
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom årenBrand logo
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom åren

Bianca Ingrosso, 26, har fullt upp med nya säsongen av Wahlgrens värld som nu har premiär med säsong tio. I nästan sex år har Bianca tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren, 53, blivit filmade av kameror.

Men att de nu gör sin tionde säsong av programmet uppskattas minst sagt av fansen. Bianca är känd för att vara öppen om kärleksliv och åsikter, och när hon nyligen gästade podcasten Två Meter Dumheter avslöjade hon vilken kändis hon kan tänka sig ligga med och det är inte Filip Lamprecht, 24, trots att många fans uttryckt att de skulle passa ihop.

Nya säsongen av Wahlgrens värld – Pernillas jakt på kärleken

I år firar Wahlgrens värld jubileum och när Bianca och Pernilla gästade Nyhetsmorgon i veckan gav de mer detaljer på vad säsongen kommer erbjuda.

Bianca berättade bland annat att måendet för sin egen del inte varit på topp, främst på grund av att hon gick igenom ett uppbrott med Philippe Cohen, som hon nu är tillsammans med igen.

Annons

Men samtidigt poängterade hon att Pernilla har en väldigt rolig tid genom säsongen. Då hon efter alla år som frivilligt singel ger sig ut på jakten efter kärlek, i serien kommer tittarna få se Pernilla dejta.

Och visst gick det bra med dejtandet. Idag är hon tillsammans med Christian Bauer, 55, något som hon avslöjade i juni tidigare i år. De träffades genom gemensamma vänner och Pernilla är upp över öronen förälskad.

Bianca om varför hon aldrig skulle ligga med Filip Lamprecht

Under tv-galan Kristallen publicerade Pernilla en bildspel på henne och flera andra, på en bild dök Bianca och Filip Lamprecht, 24, upp. Vilket fick följarna att bli lyriska då de tyckte att de hade varit ett väldigt snyggt par. Bianca är dock som tidigare nämnt, i en relation med Philippe Cohen sedan flera månader tillbaka.

Bläddra för att se den omtalade bilden där bland annat en följare skrev: ”Vilket par Filip och Bianca skulle bli. Oj, oj!!!”

När Bianca gästade Två Meter Dumheter svarade hon på olika frågor, och under en sekvens när de diskuterade kändisar fick Bianca frågan om hon skulle kunna tänka sig att ligga med Let's dance-vinnaren Filip varpå svaret tydligt blev nej av olika anledningar.

– Alltså jag känner ju honom, vi är inte uppvuxna ihop men hans mamma och min mamma var bästa kompisar när de var små, säger Bianca och fortsätter:

– Jag tycker han är jättesöt, men han är för ung för mig.

FOTO: Discovery+ / Karin Törnblom/TT

Annons