Bianca Ingrossos ord till pappa Emilio efter livsbeslutet

Åsa, Emilio och Bianca Ingrosso
Emilio Ingrosso och hans fru Åsa Ingrosso lever sitt liv i solen på Mallorca.
Nyligen tog paret ett stort beslut som Emilio delade med sig av på Instagram.
I samband med inlägget beslutade sig även Bianca Ingrosso för att dela med sig av några ord gällande sin pappa och hans fru.
Annons

Emilio Ingrosso har tillsammans med Pernilla Wahlgren barnen Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Oliver Ingrosso. Sedan många år tillbaka har Emilio bosatt sig på Mallorca där han fortsatt idag lever med sin fru Åsa Ingrosso. På grund av coronavirusets spridning sattes hela Spanien i karantän tidigare i år, detta är något som påverkat Emilios och Åsas liv rejält.

Annons

– Nu är det rätt bra för vi får snart börja gå ut här och det känns väldigt skönt för vi behövde det nu. Vi orkar nästan inte mer, säger Åsa till Hänt och fortsätter:

– Det har varit skitjobbigt faktiskt. Mycket oro och sådär när man inte vet vad som ska hända.

Livet i karantän med Emilio

Tillsammans har paret varit isolerade i sitt hem, men de har funnit flera trevliga sätt att tillbringa sin tid i karantän. Det verkar inte gå någon nöd på makarna Ingrosso.

Annons

– Vi har ätit en massa. Det har blivit mycket matlagning, jag har bakat och så har vi sett slut på Netflix. Det har varit en ofrivilligt lång semester. Det har varit både skönt och jobbigt på samma gång. Det var skönt att få sova ut ordentligt men nu är vi klara med det, säger Åsa.

Emilios nya beslutet med Åsa

Efter åtta veckor som instängda gav sig paret ut från hemmet tidigare i veckan. Beslutet var något som Emilio delade med sig av på Instagram.

2 lyckliga människor i friheten”, skrev han till en bild på sig och Åsa.

Bland kommentererna till inlägget syns nu Bianca Ingrossos namn, hon har nämligen lämnar en hälsning till sin pappa och bonusmamma.

SAKNAR ER”, skriver Bianca till följd av flera röda hjärtan.

Annons

Samtalen mellan Bianca och Åsa

Åsa har tidigare berättat för Hänt att hon och Bianca diskuterat hur de ska kunna återförenas eftersom saknaden efter bonusdottern är stor.

– Det är jättesorgligt. Det är verkligen inte alls kul, det är skitjobbigt verkligen. Jag pratade med Bianca bara här om dagen och diskuterade hur vi skulle kunna få hit henne. Hon har ju redan haft corona och är klar med det, sa Åsa Ingrosso då.

FOTO: Håkan Bengtsson/TT/Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…