Bianca Ingrossos nya barnbesked med Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso
Relationen mellan Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har inte alltid varit en dans på rosor.
Nu avslöjar dock tv-profilen att paret har flyttat ihop – och berättar om barnplanerna.
– Jag har alltid sagt att när jag är 25 år ska jag ha barn och nu är jag det, säger Bianca.
Annons

Det var i veckan som Wahlgrens värld-profilen och influencern Bianca Ingrosso, 25, gick ut med att hon haft corona. Redan för några veckor sedan berättade hon i en vlogg om hur hon och pojkvännen Phillipe Cohen blivit sjuka och fått hög feber.

– Det var några sjukt jobbiga dagar när jag hade så ont i min kropp att jag bara ville gråta. Men jag har bara mått ganska dåligt och har inte varit utomhus på så otroligt länge nu, sa hon då och fortsatte med att berätta om att hon och pojkvännen även tappat all smak och lukt.

Annons

Nu berättar Bianca för Aftonbladet att en läkare kommit hem till paret för att ta prover på om de har några antikroppar efter att ha drabbats av covid-19. Samtidigt berättar tv-profilen även att hon och pojkvännen blivit sambos.

Annons
–Vi fick hem en läkare som tog tester på oss, det kan man best Vi fälla. Han hade inte haft det trots att vi numera bor ihop. Phillipes bror bor i hans lägenhet, säger hon till tidningen.

Nya barnbeskedet

Vidare berättar Bianca att hon är förvånad över hur bra det går för henne och Phillipe att komma överens då de bor tillsammans. Tidigare har Bianca flera gånger vittnat om högljudda bråk dem emellan men när de bor under samma tak verkar många av problemen vara som bortblåsta.

Annons

– Det rullar på med sambolivet, Phillipe jobbar hemifrån nu. Jag trodde att vi skulle bråka mer för vi är ändå ett par som tjafsar ibland. Men vi har liksom inte bråkat så mycket utan inte pratat med varandra… Vi har två soffor och det är superskönt. Vi har ändå faktiskt lyckats ganska bra, jag är nästan chockad, säger hon till Aftonbladet.

Men några barn är det ännu inte på gång – även om Bianca berättar att hon längtar efter att bli mamma.

– Är jag redo för det? Åh, jag vet inte… Jag har alltid sagt att när jag är 25 år ska jag ha barn och nu är jag det. Jag hoppas att jag kan få barn, och jag vill ha barn, jag har alltid velat ha barn. Men vi försöker inte, det får hända när det händer. Men jag längtar tills jag blir mamma.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…