Bianca Ingrossos ord efter intima avslöjandet

Bianca Ingrosso efter intima händelsen
Under Bianca Ingrossos och Alice Stenlöfs show i Globen tidigare i år avslöjades en intim detalj om Bianca.
Nu kommenterar hon händelsen.
– Har inga hemligheter längre, berättar Bianca Ingrosso i Wahlgrens värld.
Annons

I slutet av 2017 startade tv-profilen Bianca Ingrosso, 24, podcasten Har du sagt A får du säga B tillsammans med kompisen och influencern Alice Stenlöf, 22. Podden växte snabbt i popularitet och i maj lyckades duon fylla hela Globen med en livepodd som de valt att kalla för showcast. Showen innehöll både artistuppträdanden, heta stolen och sång framförd av Bianca och Alice själva.

Annons

Men trots framgångarna med både show och podd avslöjade Bianca Ingrosso för Hänt i augusti att det antagligen inte skulle bli fler avsnitt av podcasten.

– Vi är inne just nu i en period där jag försöker att inte alla av mina jobb ska vara så personlighetssäljande som det faktiskt blir. Jag trivs denna sommar med att faktiskt vara totalt ledig och inte så himla offentlig. Podden blir nog den som inte kommer vara aktuell under 2019, sa hon då till Hänt.

Annons

Kort därefter bekräftades poddens nedläggning och i ett sista avsnitt förklarade Bianca och Alice varför.

– Det finns en tid för allt och en plats för allt. Jag tror att kapitel ”Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B” behöver få en paus och jag tror att det är det vi har kommit fram till under den här sommaren, sa Alice Stenlöf i avsnittet och Bianca stämde in:

– Vi känner bara att vår vänskap och våra liv är viktigare än podden.

Kommenterar intima avslöjandet

Nu är Bianca Ingrossos och Alice Stenlöfs podd – och framför allt showcast – återigen på tapeten. I kvällens avsnitt av Wahlgrens värld kan tittarna nämligen se showen från Biancas egna synvinkel. I avsnittet berättar hon bland annat om nervositeten hon kände inför showcasten, men även lättnaden efter att allt var klart.

Annons

Bianca kommenterar även en händelse under showcasten där en intim hemlighet avslöjades inför tiotusen personer i publiken. Under ett segment som duon kallade för ”heta stolen” frågade Alice Stenlöf vilken av tre kända realityprofiler som Bianca legat med. En förvånad Bianca svarar att hon inte kan berätta – men kort därpå börjar en video med Paradise hotel-profilen Eric Hagberg spelas upp där han avslöjar att svaret på frågan är han själv.

– Ja nu vet ju alla att jag och snygg-Eric har haft ihop det så att säga. Det är ju klart att det var sjukt, kommenterar Bianca Ingrosso händelsen.

Men Bianca fortsätter att förklara att det intima avslöjandet inte rört henne i ryggen.

– Men så här: jag har inte lagt en tanke på det i efterhand. Jag har inga hemligheter längre. Det finns inte någonting ingen vet om mig just nu. Men, det måste vara något fel på mig – jag tycker det är skönt när alla vet saker om mig, berättar Bianca Ingrosso i Wahlgrens värld.

Wahlgrens värld visas på torsdagar på Kanal 5 och Dplay.

Annons

FOTO: TT/Olle Sporrong, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…