Bianca Ingrossos nya ord om relationen med Phillipe Cohen

Bianca Ingrossos ärliga ord om relationen med pojkvännen Phillipe Cohen efter återföreningen.
I flera månader har det ryktats om att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut.
Nu berättar Wahlgrens värld-profilen att hennes relationsstatus är komplicerad.
– Jag vet inte om det kommer lösas, säger hon.
Annons

I början av året avslöjade Bianca Ingrosso, 24, att hon och Phillipe Cohen, 25, valt att gå skilda vägar efter fem år tillsammans. Endast ett par månader senare berättade Bianca att paret hittat tillbaka till varandra och att de var starkare än någonsin tidigare.

Annons
Annons

När Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen slutade följa varandra på Instagram i somras började fansen spekulera i om relationen återigen tagit slut. De har till skillnad från tidigare inte lagt upp bilder på varandra i sociala medier och i kommentarsfälten på Bianca och Phillipes Instagram-konton har följarna i flera månader undrat om de fortfarande är ett par.

Annons

Bianca Ingrosso har tidigare berättat för Hänt att förhållandet går upp och ner men har ännu inte bekräftat att relationen är över. På frågan varför de avföljt varandra på Instagram svarade hon flyktigt.

– Nej, men saker är upp och ner och båda behöver tid att klura ut hur vi ska leva tillsammans för att det ska bli så bra som möjligt. Det är svårt det där, och vi testar oss fram, sa Bianca Ingrosso då.

Nya orden om kärleksrelationen med Phillipe Cohen

I september träffade Hänt Bianca när hon var med och firade klädkedjan Nelly:s 15-årsjubileum. Wahlgrens värld-profilen avslöjade då att hon kommer att berätta sanningen om vad som hänt mellan henne och Phillipe Cohen längre fram.

– Jag måste nog klura ut själv hur mitt liv ser ut innan, sa hon till Hänt vid tillfället.

Nu erkänner Bianca Ingrosso att hon inte är singel, men att hennes civilstatus fortfarande är oklar.

– Men det är komplicerat. Jag har bestämt mig för att inte prata om det, säger hon till Aftonbladet och fortsätter sedan:

– Det är bara det att allt är lite upp och ner. Jag vet inte om det kommer lösas, men jag hoppas det.

Bianca Ingrosso kommer alltså att avvakta med att berätta mer om relationen med Phillipe Cohen. För Aftonbladet berättar hon dock att hon trivs väldigt bra i livet just nu.

– Jag är glad och känner mig jättelycklig, säger hon till tidningen.

 FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…