Bianca Ingrossos skräckupplevelse under Kanal 5-inspelningen

Bianca Ingrosso nära att krocka
Under en biltur med en Ferrari var Bianca Ingrosso och hennes assistent Lovisa Worge nära att krocka.
Nu berättar Bianca om den läskiga upplevelsen.
– Hela mitt liv åkte förbi, berättar hon i Wahlgrens värld.
Annons

Tv-profilen och influencern Bianca Ingrosso, 24, försökte i en tidigare säsong av Wahlgrens värld att ta körkort. Hon och lillebror Benjamin Ingrosso, 22, gjorde båda två teoriprov och körde upp – men ingen av dem klarade det. Bianca var däremot väldigt nära och missade körkortet med bara två poäng på teorin.

Annons

Nu har två år gått och på inrådan av sin assistent Lovisa Worge, 22, ska Bianca Ingrosso återigen försöka ta körkort. I kvällens avsnitt av Wahlgrens värld tar Lovisa med Bianca till en bilhandel för att få upp hennes motivation till det kommande körkortsplugget. Planen är att de ska titta på lyxbilar för att tända Biancas drivkraft.

Väl i bilhandeln får Bianca Ingrosso och Lovisa Worge erbjudande om att provköra en Ferrari. Det är en förväntansfull, men något nervös, Bianca som sätter sig i bilen med Lovisa bakom ratten.

Annons

– Jag litar inte på Lovisa. Hon är galen i trafiken, berättar Bianca Ingrosso och vädjar sedan till Lovisa att inte förstöra bilen, som kostar upp mot 4 miljoner kronor.

Bianca om skräckupplevelsen

Bilturen går till en början bra och de två vännerna ses skratta när de kör runt på Stockholms gator. Men skrattet utbyts snart till panik i Biancas ögon. På en raksträcka gasar Lovisa och tappar för någon sekund kontrollen över bilen, som då är påväg in i bilen på körfältet bredvid.

– Jag tror Lovisa fick hybris där ett tag. För hon gasar på och hon vet inte hur man kör en Ferrari, och vi tappar greppet och vi håller på att krocka. Vi kommer typ välta och ner i havet, berättar en upprörd Bianca och fortsätter förklara:

– Alltså, hela mitt liv åkte förbi där och då.

Annons

Ögonblicket får både Bianca Ingrosso och Lovisa Worge att haja till ordentligt.

– Oj jävlar, den tappade typ fästet, utbrister Lovisa.

– Vad hände Lovisa?, säger en märkbart chockad Bianca.

Lovisa som även hon ser chockad ut över det som nyss hände försäkrar Bianca om att det är lugnt, men säger även att hon inte riktigt var med.

– Såg inte ni hur nära vi var att krocka i den andra bilen?, frågar Bianca sitt kamera-team efter händelsen och fortsätter:

Annons

– Man kan ju inte bara gasa på, titta rakt fram och hoppas på det bästa.

Wahlgrens värld sänds på torsdagar på Kanal 5 och Dplay.

FOTO: Kanal 5

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…