Bianca Ingrossos nya besked om musikkarriären efter succén

Bianca Ingrossos musikbesked
Efter att Bianca Ingrosso sjöng tillsammans med Alice Stenlöf i Globen har fansen hoppats på att hon ska fortsätta med musikkarriären. I ett nytt avsnitt av podden Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B ger Bianca ett nytt besked inför framtiden.
Annons

Det var förra helgen som Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöfs, 22, showcast ägde rum i Globen i Stockholm. 10 000 fans var på plats för att ta del av kvällen som bestod av dans, sång och musik från artister som Benjamin Ingrosso och Felix SandmanMolly Sandén och Victor Leksell. Men det är ändå Bianca och Alices egna framträdande som väckt störst uppmärksamhet.

Tillsammans sjöng de Sarah Dawn Finers, 37, låt Kärleksvisan – ett nummer som inte bara berörde publiken utan även de miljontals människor som sett uppträdandet i efterhand.

Annons

Ryser verkligen när Bianca sjunger. Så sjukt bra sångröst!”, skrev en person i en kommentar till mamma Pernilla Wahlgrens videoklipp på Instagram.

Annons

Detta var ju otroligt, visste inte ens att dom kunde sjunga! Jag blev rörd till tårar och gåshud”, skrev en annan.

Även Biancas pojkvän Phillipe Cohen, 25, hyllade flickvännen för hennes prestation under kvällen i ett inlägg på Instagram.

Aldrig någonsin har jag vart så stolt!!”, skrev Phillipe Cohen i inlägget.

View this post on Instagram

🙅🏻

A post shared by Phillipe Cohen (@flippcohen) on

Bianca Ingrossos ord om framtiden som sångerska

Efter att fansen fått ta del av Bianca Ingrossos vackra stämma är det flera som antytt att hon borde satsa på en musikkarriär. I ett nytt avsnitt av podden Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B ställer kollegan och vännen Alice Stenlöf frågan som är på allas läppar.

Annons

– Kommer du att ta upp din musikkarriär efter det här?

– Nej alltså jag kan säga att jag har ju fått en del skivbolagskontrakt nu. Och på Molly Sandéns releasefest så var det väldigt många låtskrivare som kom fram och ba ”jag vill skriva din platta, jag har redan skrivit en låt till dig”. Och jag ba ”nej men vänta, vad är det som händer?”. Och nej, nej men nej. Tack men nej, svarar Wahlgrens värld-profilen.

När Alice Stenlöf frågar Bianca Ingrosso varför hon tackar nej till sådana erbjudanden berättar hon:

– Nej men jag har lite svårt för när influencers ska göra musik. Jag har lite svårt för när folk ser musiken som ett sätt att synas.

Alice protesterar mot vännens utläggning men Bianca Ingrosso står på sig.

– Det här är det mest äkta för mig och skulle någon då tro att jag gör det för att bli mer känd så skulle jag tappa det. Det är därför jag inte gjort det någon gång, för att jag kommer från den familjen jag gör, säger Bianca och syftar på att både lillebrodern Benjamin Ingrosso och mamman Pernilla Wahlgren jobbar med just musik.

Annons

Att fansen skulle få höra mer sång från Bianca Ingrosso i framtiden verkar alltså inte speciellt troligt i nuläget.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…