Bianca Ingrossos ilska mot personalen på lyxrestaurangen: “Det är oförskämt”

Bianca Ingrosso rasar på lyxkryssningen i Wahlgrens värld på Kanal 5.
Bianca Ingrosso är inte helt nöjd med familjens lyxiga Karibienkryssning. I "Wahlgrens värld" kritiserar tv-profilen både hytterna, vädret och personalen.
Annons

Det är i kvällens “Wahlgrens värld” som hela familjen Wahlgren reser iväg på en lyxkryssning tillsammans i Karibien för att fira att Hans Wahlgren, 80, och Christina Schollin, 80, båda har fyllt jämnt. Men trots att de bara ägnar sig åt massage, sol och bad så är alla ändå inte riktigt nöjda.

Annons

När Bianca Ingrosso, 23, får sin hytt på båten blir hon direkt upprörd, eftersom de ligger på fel plats i båten, luktar illa och det är dåligt väder utanför fönstret.

– Vi hamnade ju i mitten av hela båten. Man vill ju vara högst upp. Det luktar som Dinos hundbajs överallt. Men fy fan. Om det är skitdåligt väder så är allt ett misslyckande, säger hon.

Och inte blir det bättre när familjen samlas för att äta middag på en av kryssningens alla lyxrestauranger. När servitören kommer in med första rätten gör han en show av det, lyfter på locken på ett dramatiskt sätt och pratar om vad som finns på tallrikarna. Något Bianca inte uppskattar.

Annons

– Första rätten kom in, det ska lyftas på locken, det kommer rök… Och så ligger det tre trötta ägg där under. De smakade inte så mycket heller, säger hon i programmet och fortsätter:

– Den här servitören pratade så mycket när maten kom också. Jag tycker att det är oförskämt att prata så mycket när det ligger mat på bordet, för maten blir ju kall. Jag har själv jobbat som servitris och du måste låta gästerna börja äta innan du pratar mer. Alltså åh, det är verkligen det värsta jag vet.

”Wahlgrens värld” sänds torsdagar 21.00 på Kanal 5.

Foto: Kanal 5

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…