Artikeln innehåller reklamlänkar

Så lurar Pernilla Wahlgren sina egna föräldrar: "Det är möjligt att det jag sa inte är sant"

Under semestern i Italien ska Hans Wahlgren få se vart hans morfar är uppvuxen, men dottern Pernilla Wahlgren tar rodret över den guidade turen och kanske inte berättar hela sanningen för sina föräldrar...

Familjen Wahlgren är ofta ute på olika spännande äventyr och de allra flesta får de svenska folket hänga med på aningen via deras sociala medier eller via deras alldeles egna tv-serie Wahlgrens värld

I det senaste avsnittet av tv-programmet tar Pernilla Wahlgren, 50, med sig sina föräldrar Hans Wahlgren, 80, och Christina Schollin, 80, på semester i Italien tillsammans med hennes äldsta söner Oliver Ingrosso, , och Benjamin Ingrosso, 20, samt Benjamins flickvän Linnea Widmark.

Syftet med resan var att de skulle ta sig till Hans rötter i Italien, närmare bestämt till staden där hans morfar växte upp.

– Det är därför vi är här, för att känna vibrationerna från morfar, historiens vingslag, säger Hans i programmet.

Annons:
Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Men den som får på sig rollen som guide för hela turen är inte Hans utan han lämnar över den stafettpinnen till sin dotter. Så Pernilla tar på sig ansvaret att visa familjen vart deras rötter härstammar, men hon är inte riktigt säker på om det är den sanna historien hon kommer förmedla.

– Jag har ju varit iden här staden förut, jag känner till en fontän, men jag har ju inte lokalsinne så det är ju inte så att jag kan åka dit igen. Så frågan är ju hur bra jag är som guide, säger hon.

Men hon har sina föräldrars förtroende och berättar för den att hon fått fatt på adressen där hennes fars morfar är uppväxt.

– Egentligen sitter jag i den positionen att jag kan hitta på vad som helst här, de har ju ingen aning de tror att jag har vrålkoll, säger Pernilla i programmet.

Trots att de litar fullt på sin dotter så finns det ändå en viss oro hos Christina om att Pernilla kommer att visa dem rätt.

– Jag hoppas att Pernilla hittar rätt så att vi inte står där och säger att tänk här växte han upp och så är det fel gata, säger Christina.

SE OCKSÅ: TRY NOT TO LAUGH-CHALLENGE med BENJAMIN INGROSSO

Och Pernilla bekräftar snabbt för tv-kamerorna att hon inte riktigt har koll på den sanna historien och att hon kan ha hittat på en del.

– Jag freestylade lite när jag gidade här i byn, det är möjligt att allt jag sa inte var sant men jag menar det är ju känslan man vill åt, säger hon.

Hans är lyrisk över att få uppleva samma saker som hans morfar fått göra och tycker det är fantastiskt att få se vart han är uppväxt. Så glad att han omfamnar Pernilla och tackar henne för all ansträngning hon gjort. Och Pernilla spelar med, men bara framför sina föräldrar.

– Jag vet ju inte exakt att han var vid den här fontänen heller, men den var ju här i byn där han var och alltså bodde han här så sprang han väl ner till fontänen, säger hon till tv-teamet.

Men det vet Hans ingenting om, han är mer än nöjd med deras utflykt.

– Det känns fantastiskt, man står och tittar på fontänen, den har han kanske suttit på och nu har jag det också, avslutar han.

Pernilla Wahlgren tar med sina föräldrar och två av sina söner till Italien i det senaste avsnittet av Wahlgtens värld.

Syftet är att de ska titta vart Pernillas pappa Hans morfar är uppvuxen. 

Både Hans och Christina är väldigt nyfikna. 

Pernilla får ansvaret att guida, men hon kanske hittar på lite fakta på vägen. 

Men Pernilla tänker att de kan ju inte veta vad som är sant och inte. 

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens tabbe – därför stoppas hon från att se Benjamin i ESC

LÄS OCKSÅ: Följarnas ilska mot Pernilla Wahlgren efter inlägget: ”Klankar ner på vanliga människor”

Foto: Kanal 5

SENASTE NYTT!