LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Följarnas ilska mot Pernilla Wahlgren efter inlägget: ”Klankar ner på vanliga människor”

05 mar, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Pernilla Wahlgren sågade vanligt bryggkaffe i sin blogg – men det skulle hon inte ha gjort. Nu berättar artisten om de upprörda reaktioner hon fick ta emot efteråt.
Annons

Pernilla Wahlgren, 50, är kanske en av Sveriges mest populära artister och tv-profiler just nu. Varje vecka bänkar sig hundratusentals tittare framför “Wahlgrens värld” på Kanal 5 eller lyssnar på hennes podcast ”Wahlgren och Wistam”. Dessutom åker hon just nu runt med sin hyllade show “Kort, glad och tacksam”.

Men alla är inte riktigt lika positiva till Pernilla Wahlgren. I det senaste avsnittet av sin podcast berättar artisten om ett tillfälle när hennes följare rasade mot henne på bloggen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag får ofta folk efter mig på min blogg som är väldigt lättkränkta. Till exempel, jag har en kaffemaskin och så var kapslarna slut en gång och då skrev jag på bloggen att “åh, jag vet inte hur jag ska klara mig, ska jag behöva starta min morgon med vanligt jäkla bryggkaffe för att mina kapslar är slut?”, säger Pernilla i podden och fortsätter:

– Då kände någon sig så kränkt att den skrev “du klankar ner på oss svennebanan och på vanligt bryggkaffe, sånt duger inte till dig va? Men det duger minsann för oss andra”.

Annons

Men kaffeproblemet är inte det enda som fått följarna att reagera skarpt mot Pernilla Wahlgren. Under vintern har hon dessutom fler gånger burit mössa inomhus, bland annat när hon ätit lunch på stan, vilket många anser är fel.

– Många blir också väldigt kränkta av att jag har mössa på mig inomhus. Det får jag ofta skit för. Jag skulle kanske inte sitta på typ Operakällaren med mössa på huvudet, men när man äter lunch på ett fik och det är kallt ute tycker jag att man kan ha på sig den, säger hon i podden.

Ett nytt avsnitt av “Wahlgren och Wistam” släpps varje söndag.

Foto: IBL

 

Annons