LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Biancas gravidoro – efter återföreningen med Phillipe: "Spydde varje morgon"

27 feb, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Bianca Ingrosso har flera gånger pratat om att bilda familj med pojkvännen Phillipe Cohen. Nu berättar tv-profilen att hon nyligen misstänkte att hon skulle bli mamma.
Annons

Bianca Ingrosso, 23, har flera gånger pratat om att hon vill gifta sig och bilda familj tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen, 23, någon gång i framtiden. De båda har varit ett par i fyra år, om man bortser från de uppbrott som de tvingats gå igenom under tiden, och i sommar ska de bli sambos.

Men nu avslöjar Bianca Ingrosso att babylyckan kunde ha varit närmare än hon trodde. I sin podcast “Alice och Bianca” berättar tv-profilen nämligen att hon den senaste månaden misstänkt att hon väntar barn eftersom hon inte fått sin mens.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har trott att jag har varit gravid de senaste tre veckorna, så jag tog ett graviditetstest. Ni kommer att få se det i “Wahlgrens värld”, för jag gjorde det under inspelningarna. Jag var på en plåtning och så bad jag min assistent Lovisa att gå och köpa ett graviditetstest till mig, säger Bianca Ingrosso i podcasten.

Förutom att mensen uteblivit, så har tv-profilen också lidit av illamående på morgonen och spytt upprepade gånger.

Annons

– Jag spydde i tre dagar och mådde illa varje morgon i en och en halv vecka. Det gick över vid lunch, vid tolv, varje dag, säger hon.

Men trots att tecken på att det skulle kunna ligga en liten mini-Phillipe eller mini-Bianca i hennes mage, så visade det sig vara falskt alarm. Testet visade att tv-profilen inte alls var gravid.

– Jag tog testet och jag var inte gravid. Så då tog jag ett glas vin och sen fick jag min mens någon dag senare och då kände jag bara “yes, jag är verkligen inte gravid”. Men jag var lite rädd ett tag. Nu tror jag att mitt illamående nog mest beror på dålig sömn och stress, säger hon i podcasten.

Ett nytt avsnitt av “Alice och Bianca” släpps varje tisdag.

Foto: IBL

 

Annons