Bianca Ingrossos vilda festkväll med Eric Saade – privata bilderna

10 jun, 2022 
Bianca Ingrosso, Eric Saade
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit ett par till och från under drygt åtta års tid.
Nu syns Bianca festa sent inpå natten tillsammans med en svensk manlig profil.
Läs allt här!
Annons
Allt du vill veta om Eric Saades musikkarriär
Allt du vill veta om Eric Saades musikkarriär

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 27, kräver knappast en introduktion. Hon är en av våra mest kända profiler och dessutom ingår hon i en väldigt välkänd syskonskara; Pernilla Wahlgrens, 54, och Emilio Ingrossos, 56, tre barn.

Sedan 19 års ålder har den unga Bianca haft ett uppmärksammat av- och på-förhållande med pojkvännen Philippe Cohen, 28. Efter en påkostad renovering ska paret nu flytta in i deras första gemensamma lägenhet. En riktigt lyxig pärla!

Men nu ses Bianca festa med en annan manlig profil. Nämligen Let's dance-vinnaren Eric Saade, 31. Läs allt här!

Bianca Ingrossos lyxiga resa till Ibiza – utan Philippe Cohen

I söndags förra veckan publicerade Bianca ett inlägg på Instagram där hon meddelade följarna på plattformen att hon skulle åka till Ibiza i Spanien samma dag.

Annons

Sedan dess har hon hunnit landa hemma i Sverige igen, men hon fick några dagars lapande av sol, massa god mat och härligt sällskap i fotovänliga miljöer. Något som hon uppdaterade generöst om på Instagram under dagarna.

Pojkvännen Philippe var dock inte med på resan. Det var mer fokus på att umgås med vänner. En av stjärnans bästa vänner och före detta poddkollega Alice Stenlöf, 25, var en av dem som florerade i flödet under resan. En klassisk ”kompisresa” med andra ord!

Men vad var egentligen syftet med resan? Var Bianca där för jobb eller var det enbart för att ladda batterierna efter en intensiv jobbperiod under våren?

Bianca Ingrossos vilda festkväll med Eric Saade – bilderna avslöjar

Under resan till Spanien syntes Bianca på en stökig festkväll tillsammans med Eric Saade. Bianca delade bilder på Instagram story under tisdagskvällen som avslöjar relationen.

Annons

Eric var på plats i Ibiza tillsammans med flickvännen Hanna Schönberg, 23. Hanna, som är en välkänd influencer och modeskapare, var på Ibiza i jobbsyfte. Hon lanserade nämligen ett designsamarbete tillsammans med ett klädvarumärke.

På plats för lanseringen var andra kända influencers så som Rebecca Wicklin, 21, Jamilla Strand, 24, Elin Warnqvist, 22, och Ida Zeile, 20. Men såklart också Alice och Bianca.

Från de respektive profilernas uppdateringar över de senaste dagarna kan vi utläsa att de utförde flera aktiviteter tillsammans. De käkade luncher på härliga restauranger, de avnjöt middagar i underbar spansk natur och de hade en heldag på en flott båt.

Men de hann också med en rejäl festkväll. I en av Biancas Instagram story ser vi några av ovannämnda profiler dela en suddig taxifärd på väg till en fest. De såg ut att ha väldigt roligt i varandras sällskap. Hoppas festen var lika skoj!

Se bilderna här:

Annons
Hanna och Eric delade taxi med Bianca under festkvällen.
Hanna och Eric delade taxi med Bianca under festkvällen.
Alice Stenlöf flexade brillorna inför kvällen.
Alice Stenlöf flexade brillorna inför kvällen.
Bredvid Hanna satt influencern Elin Warnqvist.
Bredvid Hanna satt influencern Elin Warnqvist.

FOTO: TV4, discovery+

Annons