Bianca Ingrossos bild efter nya skönhetsingreppet: ”Magi”

Bianca Ingrossos nya skönhetsingrepp
Bianca Ingrosso är öppen med att hon har låtit utföra ett flertal skönhetsingrepp. Nu visar hon upp resultatet av den senaste korrigeringen.
Annons

För ett år sedan gick influencern Bianca Ingrosso, 24, ut med att hon fyllt sina läppar med fillers. I ett inlägg på sin blogg skrev hon om beslutet som grundade sig i flera år av missnöje.

Jag är inte emot skönhetsingrepp och tycker alla får göra exakt vad de vill. Däremot tycker jag att man verkligen först och främst ska försöka jobba på sina komplex innan man bestämmer sig för att göra något åt saken”, förklarade Bianca Ingrosso i inlägget på sin blogg.

I en video på Bianca Ingrossos Youtube-kanal berättade hon tidigare i år om att hon valt att utföra ännu ett skönhetsingrepp.

Annons

– Det jag precis gjorde var att jag la fillers under mina ögon. Det gör jag för att jag ärvde min pappas mörka ringar under ögonen, väldigt ihåliga ringar under ögonen, sa hon i vloggen.

Annons

Nya bilden efter Bianca Ingrossos senaste skönhetsingrepp

Nu har Bianca ännu en gång låtit utföra skönhetsingreppet och visar upp resultatet på sitt Instagram-konto.

”Mitt bästa skönhetsknep för mig som är född med väldigt mörka och ihåliga ringar under ögonen är fillers under ögonen. Asså det har gjort sån otrolig magi på mig då jag nu ser mycket piggare och fräschare ut plus att min sminkrutin går så mycket fortare”, skriver Bianca Ingrosso på sin Instagram story.

När Bianca pratade om ingreppet tidigare fick hon en hel del kritik, och besvarade då följarnas åsikter i en video.

– Jag behöver inte ha några kommentarer om att jag visar och pratar om det, för det är min kropp, jag är vuxen, jag fyller 25 och jag gör vad jag vill, sa hon vid tillfället.

Bianca Ingrossos senaste skönhetsingrepp
Bianca Ingrosso visar upp det senaste skönhetsingreppet.
Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…