LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrossos beslut för Allsång på Skansen – Pernilla avslöjar

14 jun, 2023 
PERNILLA WAHLGREN, BIANCA INGROSSO
Det är bara två veckor kvar tills Pernilla Wahlgrens stora premiär som programledare för Allsång på Skansen och årets artister är presenterade.
Bianca Ingrosso är inte med på den listan och nu berättar Pernilla varför.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melina Criborn om Pernilla Wahlgren som allsångsledare: "Hade ingen aning”Brand logo
Melina Criborn om Pernilla Wahlgren som allsångsledare: "Hade ingen aning”

Årets säsong av Allsång på Skansen drar snart igång och svenska folket är taggade till tårna i vanlig ordning. Dessutom är det också många som ser fram emot på att äntligen få se Pernilla Wahlgren, 55, som allsångsledare.

Det var i höstas som SVT släppte nyheten om att det var Pernilla som skulle komma att vara den som skulle leda sommarens tisdagar på Sollidenscenen. Vid tidpunkten berättade Pernilla om känslorna över att fått uppdraget som de flesta bara får drömma om.

– Det är så stort, så hedrande och smickrande. Jag är så glad att axla den här manteln efter alla Allsångsledare som kommit före mig, sa hon då i SVT:s sändning.

Pernilla Wahlgrens ord om Bianca i allsången

Sedan dess har nedräkningen varit igång och nu börjar det verkligen närma sig med stormsteg. Det är bara två veckor kvar tills premiären och Pernilla har börjat repa för fullt.

På tisdagens pressdag sa hon att hon kommer vilja bidra med något ungt och fräscht samt att hon inte kommer vilja följa manus till punkt och pricka.

Annons

Årets artister är nu presenterade och i en ny intervju med Expressen får Pernilla frågan om vem hon har som drömgäst och det visar sig vara hennes egna dotter.

– Åh, nej men får jag drömma skulle jag vilja ta hit Bianca Ingrosso. Det tycker jag hade varit fett men hon är svårövertalad, säger Pernilla.

Bianca har gett ett minst sagt kryptiskt svar, nämligen "vi får se", enligt Pernilla.

– Vi får se om mamma kan övertala henne, säger Pernilla.

Bianca Ingrosso om scenskräcken

Under våren har Bianca tagit ett steg närmare artisteriet. Det var i samband med en ny lansering för hennes sminkmärke CAIA som hon även släppte en cover på låten Superstar.

Det visar sig minst sagt att svenska folket gillar Biancas röst, låten har nämligen legat etta på Spotify i flera veckor i sträck. Men någon allsång för Biancas del verkar det alltså inte som det blir i nuläget. Dessutom har hon lite scenskräck, något hon varit öppen med tidigare.

– Nej men alltså när det kommer till att framföra en talang eller någonting så säger det totalt stopp för mig. Det är inga problem att sitta framför massa kameror. Men jag vet inte, det blir för nära inpå. Jag känner ju verkligen, av egen erfarenhet, att det är så modigt att komma hit. Jag hade bara sprungit därifrån, har Bianca sagt när hon var jurymedlem i Talang 2018.

FOTO: Claudio Bresciani / TT, Karin Törnblom/TT

Annons