Bianca Ingrossos besked om nya lägenheten: “Dyrare än planerat”

Bianca Ingrossos nya bostad på Östermalm
I sommar ska Bianca Ingrosso flytta från sin gamla lägenhet i Norra Djurgårdsstaden till Östermalm. I en video på sin Youtube-kanal visar hon nu hur bostaden ser ut.
Annons

Influencern Bianca Ingrosso, 24, blev nyligen tillsammans med Phillipe Cohen, 24, igen efter att ha varit ifrån varandra ett par månader. Paret har haft ett av- och på-förhållande i flera år men verkar nu vara mer stabila än någonsin tidigare.

Annons

Bianca och Phillipe flyttade ihop första gången förra sommaren efter att Phillipe avslutat sina studier i London. Men endast månader senare avslöjade Bianca Ingrosso att pojkvännen inte längre bodde i hennes lägenhet i Norra Djurgårdsstaden.

– Vi flyttade ihop lite för snabbt efter fyra år på distans. Det har varit en tuff höst i vårt förhållande, sa Wahlgrens värd-profilen vid tillfället.

Annons

Under den tid då Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen inte var tillsammans bestämde sig Bianca för att sälja sin bostad och köpa en ny i en annan stadsdel.

– Jag är så jävla taggad på att få flytta tillbaka till Östermalm, mitt hem, sa hon i podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B tidigare i år.

Det verkar dock inte som att hon har några planer på att bli sambor med Phillipe Cohen igen.

”Nej då får han fan flytta in hos mig haha! Min lägenhet kommer bli MAAAAAAAGISK”, skrev Bianca på Instagram under en frågestund.

Nya hemmet på Östermalm renoveras

Bianca Ingrossos nya hem ligger i hjärtat av Östermalm och är en trea på 97 kvadratmeter. Golven är genomgående trendigt mörkbruna och det finns hela tre kakelugnar runt om i lägenheten. Bostaden var till salu för 9 950 000 kronor, men exakt vad hon till slut fick ge för den är oklart.

Annons

Men trots att bostaden var i toppskick redan när Bianca köpte den bestämde hon sig snabbt för att den ska totalrenoveras.

Bianca Ingrossos bostad
Den stora vägghyllan ligger i vardagsrummet.

I en ny video på sin Youtube-kanal visar Bianca Ingrosso hur det ser ut just nu och det är tydligt att resultatet kommer att skilja sig en hel del från hur lägenheten såg ut när hon köpte den.

Bianca Ingrossos bostad
En av kakelugnarna är placerad i sovrummet.

– Jag tror att det kommer bli så bra, men det är verkligen som folk säger. Förvänta dig att det kommer att komma problem på vägen, förvänta dig att det kommer ta längre tid, säger Bianca i videon och fortsätter:

– Och förvänta dig att det kommer bli dyrare än planerat och ja, så är det.

Annons
Bianca Ingrossos bostad
En walk in closet är ett måste för en influencer.

FOTO: TT, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…