Bianca Ingrossos barnplaner – efter tuffa aborten

Att Bianca Ingrosso är så öppen med sina känslor och motgångar är något hon ständigt hyllas för. Nu delar hon ännu en gång med sig av starka känslor när hon pratar om barnplanerna efter tuffa aborten.

Bianca Ingrosso är född in i rampljuset och är idag en av Sveriges kändaste personer. Inte bara för att hon är dotter till artisten Pernilla Wahlgren och dansaren Emilio Ingrosso, utan för att hon byggt sin egen karriär. Hon har byggt ett varumärke kring sitt namn med enorma plattformar där hon dagligen delar med sig av sitt liv. Dessutom har hon egna tv-programmet Wahlgrens värld tillsammans med sin mamma. Och som om inte det vore nog så driver hon det växandet sminkmärket Caia cosmetics också.

Återföreningen med Phillipe Cohen

För bara någon månad sedan avslöjade Bianca på sin Youtube-kanal att hon återförenats med sin ungdomskärlek Phillipe Cohen. Parets relation har gått upp och ner genom åren, men en sak kan vi konstatera – de kan inte hålla sig borta från varandra.

Youtube är en plats där hennes följare får komma henne väldigt nära. Hon är otroligt personlig vilket hon hyllats för flertalet gånger. Bianca är inte rädd för att visa upp sina känslor eller dela med sig av tuffa motgångar. Men också bara av tankar om livet. I hennes senaste klipp så kommer hon in på hennes längtan till framtiden. Hon romantiserar att få städa och laga mat till sina framtida barn och förklarar hur hon föreställer sig familjelivet.

– Jag har ju en dröm att alla barns jackor och skolväskor hänger framme i hallen, klar med mellanmål, vatten allt de behöver. Så står det namn på allas plats i hallen. Jag längtar, säger Bianca i sn video.

ÄRLIGT Bianca bryter tystnaden om Pernillas nya pojkvän

Biancas nya barnplaner efter tuffa aborten

Att prata om barn är någonting som få henne att komma in på den aborten som hon tidigare gått igenom. Det är starka känslor som rivs upp och som hon helst inte vill prata om.

– Hoppas, jag vet ju att jag kan få barn för jag har varit gravid tre gånger. Tyvärr. Alltså jag har tyvärr behövt gå igenom en abort vilket jag inte vill gå in på mer än så. Men det var ju fruktansvärt jobbigt, säger hon.

Men att få barn är ingenting som Bianca tar som en självklarhet. Hon förtydligar att det är ingenting någon ska ta för givet.

– Men jag hoppas ju också att jag kan behålla ett barn i magen, det är ingenting man ska ta för givet att man kan bli gravid. Många blir gravid och sen går de igenom missfall.

Det råder inga tvivel om att hennes längtan är enorm och planen är att hon i framtiden ska få bli mamma.

– Jag bara hoppas och ber till gudarna eller vad man nu gör att jag får bli mamma till minst ett barn i alla fall, det ser jag väldigt mycket fram emot.

Hon avslutar med att påpeka att hon ju brukar vara noga med att njuta av egentid och lugn och ro. Samtidigt som hon då hintar om att hennes plan är att hennes tid ska gå till annat om några år.

– För om några år kommer det inte vara egentid och lugn och ro.

LÄS OCKSÅ: EX Därför vill inte Agneta prata om tidigare relationer

LÄS OCKSÅ: AJ DÅ Mandelmanns bakslag – tvingas betala böter