TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bianca Ingrossos oro inför att skaffa barn med Phillipe Cohen

16 jun, 2022 
BIANCA INGROSSO, PHILLIPE COHEN
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen kilar stadigt och är nu inne på sitt åttonde år tillsammans.
Vi hör ofta Bianca prata om hur gärna hon vill ha barn.
Nu uttrycker hon oro inför att skaffa barn med pojkvännen.
Annons
Därför befinner sig Åsa och Emilio Ingrosso i Sverige hela sommaren – avslöjar nya restaurangenBrand logo
Därför befinner sig Åsa och Emilio Ingrosso i Sverige hela sommaren – avslöjar nya restaurangen

Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, träffade varandra i Marbella för första gången. Då hände ingeting mellan det nuvarande paret.

När de senare träffade varandra på Café Opera i Stockholm började deras kärlekssaga och nu har de varit ett par i åtta år. Och trots att paret brutit upp flertalet gånger verkar relationen nu vara starkare än någonsin.

Inom en snar framtid tar paret ett stort steg tillsammans när de flyttar in i Biancas nya lägenhet. Det är en enorm lägenhet på 300 kvadratmeter på Östermalm. Hon har varit hemlighetsfull kring detaljerna om lägenheten men kunde i veckan visa upp enastående bilder på våningen där paret snart kommer att bo tillsammans.

Familjen flyttar in istället för Bianca och Phillipe

Men ännu är det inte dags att flytta in. I alla fall inte för Bianca och Phillipe.

Annons

Det var för drygt två veckor sedan som Bianca fick nycklarna till den nya lägenheten som sägs ha kostat en förmögenhet, men innan flytten sker ska de renovera badrummet och flytta köket.

Under tiden kommer Pernilla Wahlgren, Theo Wahlgren och Oliver Wahlgren Ingrosso att ta plats i lägenheten. Anledningen? Jo Pernilla håller även hon på att renovera sitt drömhus på Lidingö och har under tiden ingenstans att bo med yngsta sonen Theo.

Och samma sak gäller storebror Oliver, då hans lägenhet också ska renoveras. Då löste familjen det genom att flytta in i Biancas enorma våning under tiden. Smidigt!

Biancas oro inför att ha barn med pojkvännen

Efter så många år tillsammans dyker ofta barn upp som samtalsämne. När Bianca gästade podcasten Inga beiga morsor som bedrivs av Melina Criborn och Ellinor Löfgren dök barnfrågan upp igen.

Bianca uttrycker då oro inför att skaffa barn med pojkvännen Phillipe.

– Philippe är världens största hypokondriker, så han är ju en sån som kommer va lite jobbig att ha barn med, säger Bianca i podden och fortsätter:

– Om de får huvudvärk så kommer han bara ”åh herregud, vi måste åka in”, och jag åker inte in till akuten om jag inte håller på att dö.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Youtube

Annons