Gravida Ciara Zelmerlöws ilska – frågan som får henne att se rött

Ciara Zelmerlöw

Ciara Zelmerlöw väntar barn med maken Måns Zelmerlöw.
Nu ber Ciara följarna om råd inför bebisens ankomst – samtidigt som hon ryter ifrån efter att ha fått en viss fråga som väcker starka känslor.
0:36

Efter reklamen: Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmor

(0:36)

Slå på ljud

Måns Zelmerlöw, 35, och hustrun Ciara Zelmerlöw, 34, väntar sitt andra gemensamma barn. Paret har sedan tidigare sonen Albert, som föddes i maj 2018. Ciara har även sonen Archie från ett tidigare förhållande.

Ciaras oroskänslor efter turbulenta gravidresan

Makarna har länge försökt få barn och gravid-resan har kantats av flera missfall, något som de båda pratat öppet om på sociala medier. Ciara har även uttalat sig om hur den pågående graviditeten påverkas av vad paret tidigare har gått igenom.

– Vi hade tre missfall i följd, två av dem var fördröjda. Det var en väldigt traumatisk tid för oss alla, och vi tänker på de där änglabebisarna varje dag. Kort sagt, ja visst är jag orolig. Jag gör mitt bästa för att ta en dag i taget och vara stolt över var vi är i dag, sa Ciara till Mama i april.

Louie Marti om relationen till Magdalenas barn: "Som en cirkus"

Se klippet här!

Frågan som får Ciara att ryta ifrån till följarna

Ciara har nyligen klivit in i tredje trimestern och befinner sig på hemmaplan i England. Måns däremot har lämnat landet och är just nu i Sverige, detta då han spelar in TV4-programmet Så mycket bättre.

På Instagram har Ciara uttryckt att saknaden efter Måns är stor och att hon önskar att han ska komma hem.

Men i ett nytt inlägg berättar Ciara nu om sitt nästa projekt gällande graviditeten, nämligen att börja inhandla saker till bebisen. I samma veva sätter hon ner foten och förklarar att det finns en viss fråga som hon är riktigt less på att få.

”Jag borde verkligen läsa ikapp om allt smått och gott till "bubbas". Jag gav bort exakt allting vi hade och fyra år senare är jag väldigt ovetande gällande vad vi kommer behöva. Jag är fortfarande livrädd för att köpa något, men jag gissar att vid något läge så måste jag. Jag skulle älska älska älska att få tips från er underbara nya/gravida/supermammor. Allt från barnvagnar till bröstpumpar till sängvaggare... jag behöver er! Kärlek från ovetande tvåbarnsmamma”, skriver Ciara och fortsätter:

”P.s fråga mig om jag väntar tvillingar En. GÅNG. TILL...(Absolut ingenting för någon att fråga!!!)”.

Foto: TT

SENASTE NYTT!