Bianca Ingrosso sätter ner foten – efter kritiken mot den nyanställda

Bianca Ingrosso

Sedan Bianca Ingrosso bytte klippare på Youtube har hon mötts av stark kritik från sina följare.
Nu sätter hon ner foten en gång för alla.
– Ni måste sluta, säger hon.

Lovisa Worge har arbetat som Bianca Ingrossos assistent i flera år, och att de idag har blivit bästa vänner är det få som har missat. Vännerna har flertal gånger uttryckt sin starka kärlek till varandra, och trots att de spenderar flera timmar per dag ihop tröttnar de inte på varandras sällskap.

Men den kommande tiden kommer de att spendera betydligt mer tid isär. Lovisa har nämligen börjat studera en kandidat i företagsekonomi på Handelshögskolan i Stockholm, och Bianca har därmed varit tvungen att anställa en ny assistent.

Istället för Lovisa jobbar nu Julia Höjner som Biancas assistent, och än så länge verkar det gå väldigt bra för den nya duon. Men det är inte den enda förändringen Bianca har gjort i sitt team på senaste tiden. Hon har även anställt en ny redigerare till sina videos på Youtube – vilket är något hon har fått ta emot stark kritik för.

LÄS MER: Benjamin Ingrossos nya ord om kärlekslivet – efter Så mycket bättre

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kritik efter den nyanställda

Hennes förra videoklippare har nämligen slutat och istället har en ny börjat - något som Biancas följare märkte direkt. Hennes nya videos innehåller nämligen betydligt fler effekter, både när det kommer till ljud och bild, vilket många verkar störa sig på. I kommentarsfältet kan man se flera som är upprörda över den stora förändringen.

”Konstruktiv kritik till din nya klippare: tagga ner lite med effekterna och klippningen kanske? Den här klippningen känns inte som Bianca.. Korta klipp, för mycket inzoomningar där det egentligen inte ska vara det och för konstiga effekter”, skriver bland annat en följare.

”Gillar dina vloggar MEN skippa ljudeffekter, obskyra musiken mm. Gillar den ” gamla” stilen. Denna gjorde mig stressad”, skriver en annan.

Bianca sätter ner foten

Men nu har Bianca fått nog på att hennes följare kritiserar allt och alla runtomkring henne, och under en live på Instagram sätter hon nu ner foten en gång för alla.

– Min förra klipptjej slutade för att hon fick ett heltidsjobb någon annanstans. Och jag är glad för hennes skull. Och jag tar åt mig av all kritik, men ni måste sluta nu, säger hon.

Pernilla Wahlgren som sitter bredvid när hon säger det här frågar förvånat om de har klagat på hennes nya anställda varpå Bianca snabbt svarar:

– Ja, de klagar ju på allt.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos hårda uttalande efter pausen från Phillipe Cohen

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens egna ord om Benjamin Ingrossos sexrykte

Senaste nytt