LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso säljer lägenheten på Mallorca – köper hus på Ibiza

24 aug, 2023 
Johanna Talamo
Bianca Ingrosso
För några år sedan införskaffade Bianca Ingrosso en lyxlägenhet i Palma, på Mallorca.
Men bygget av semesterboendet har kantats av förseningar.
Nu avslöjar Bianca de nya planerna.
– Den ska säljas, hus ska köpas, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ikenna "Ike" Abika avslöjar flirten med Bianca Ingrosso och Alice StenlöfBrand logo
Ikenna "Ike" Abika avslöjar flirten med Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf

Bianca Ingrosso, 28 har under sommaren unnat sig en hel del lyxsemestrar. Hon har exempelvis varit på resa i Palma och är nyligen hemkommen från Ibiza. På Ibiza mötte hon upp flera av sina vänner, däribland influencern Alice Stenlöf, Donya Hosseini och den före detta hockeyspelaren Patrick Cehlin.

Bianca Ingrossos bakslag med lägenheten i Palma

För ungefär två år sedan köpte Bianca en lägenhet i Palma, på Mallorca. Men det var redan året innan som hon delade drömmen om ett boende i soliga Spanien och hade då även kontakt med en mäklare där.

Drömmen gick tillslut i uppfyllelse och kort efter att köpet hade gått igenom publicerade Bianca de första bilderna på den nya lyxlägenheten.

Hon berättade då i en vlogg på Youtube, att lägenheten var en nyproduktion som skulle stå redo för inflytt 2022.

Men i höstas delade Bianca den tråkiga nyheten om semesterboendet – det var fortfarande inte färdigbyggt. Och redan innan hon flyttat in har hon funderat på att sälja lägenheten.

Annons

– Nu vill jag ju sälja min lägenhet i Palma och köpa i Italien, sade hon till Aftonbladet då.

Därefter gav Bianca svar gällande vad som dröjde med lägenhetsbygget. Detta efter att en följare frågade hur det går med boendet på Mallorca, i en frågestund på hennes Instagram.

”Jag har faktiskt ingen aning längre. Bygget var på paus i flera år pga byggstrejk, fick jag reda på när jag köpte den. Man ba super! Bra det går för mig haha! Jag försöker bara hålla mig lugn och hoppas på att den snart blir klar!”, skrev hon på Instagram.

Bianca Ingrossos nya planer – vill sälja lägenheten och köpa hus

Tankarna om att sälja lägenheten i Palma för att sedan köpa en ny bostad i Italien gick aldrig igenom – men nu kan Bianca bekräfta sina nya husdrömmar.

Annons

Det är i det senaste avsnittet av podcasten Vad fan hände? som drivs av Klara Elvgren och Alice Stenlöf som Bianca gästar och delar med sig om sina nya planer.

I avsnittet pratar Alice och Bianca om resan de precis kommit hem ifrån, när de tillsammans varit på partyön Ibiza. Vännerna delar minnen från deras härliga resa och Bianca uttrycker varmt hur mycket hon trivdes på Ibiza under semestern.

– Det var en ny sida av mig som jag bara älskade, jag stod på riktigt och kramade om mig själv, bara älskade mig själv, säger Bianca i podden.

– Jag tycker att du har hittat hem, det är ju så det känns, tillägger Alice Stenlöf.

Därefter avslöjar Bianca Ingrosso att hon nu går i tankarna att sälja lägenheten i Palma, som ännu inte står färdig. För att i stället köpa en ny semesterbostad på Ibiza.

– Jag kommer 100% sälja min lägenhet när den är klar i Palma, den ska säljas, hus ska köpas på Ibiza, säger Bianca Ingrosso.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons