LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrosso om lyxlägenheten utomlands – dystra beskedet

19 feb, 2023 
Det var för ett tag sedan som Bianca Ingrosso kunde bekräfta att hon köpt en lyxlägenhet på Mallorca.
Men nu två år senare kan hon komma med ett dystert besked.
”På paus”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso bekräftar nya dejten: ”Jag har panik”Brand logo
Bianca Ingrosso bekräftar nya dejten: ”Jag har panik”

Det går bra för Bianca Ingrosso, 28, hösten 2021 köpte hon en 300 kvadratmeter stor våning på Östermalm. Men entrepenören har fortfarande inte flyttat in i lägenheten.

Just nu väntar Bianca på en stor renovering som ska äga rum innan hon kan bosätta sig i sin paradvåning, fram till dess bor hon kvar i sin gamla lägenhet på Östermalm – som hon inte planerar att sälja i nuläget.

Bianca Ingrosso om lägenheten i Palma

Men fastigheterna i Stockholm är inte de enda hon äger, för två år sedan slog hon även till på en lägenhet i Palma Mallorca.

Redan året innan berättade hon att hon hade kontakt med en mäklare i Spanien och att hon var sugen på att köpa en lägenhet i det soliga Palma och drömmen gick i uppfyllelse.

Efter att köpet hade gått igenom publicerade Bianca första bilderna på den nya lyxlägenheten och berättade i en vlogg på Youtube att lägenheten är en nyproduktion som kommer att stå redo för inflytt 2022.

Annons

Men nu har det gått ett tag sedan Bianca köpte paradvåningen i Palma och vi har fortfarande inte sett henne besöka lägenheten eller semestrat där.

Bianca Ingrossos bakslag: ”På paus”

I höstas kunde Bianca även berätta att hon funderar på att göra sig av med lägenheten, eftersom semesterboendet fortfarande inte var färdigbyggt då.

– Nu vill jag ju sälja min lägenhet i Palma och köpa i Italien, sa hon till Aftonbladet då.

Men vad är det som tar så lång tid egentligen? Bianca hade nyligen en frågestund på Instagram där hon berättade varför allt har dragit ut på tiden. En följare frågade då hur det går med boendet på Mallorca.

”Jag har faktiskt ingen aning längre. Bygget var på paus i flera år pga byggstrejk, fick jag reda på när jag köpte den. Man ba super! Bra det går för mig haha! Jag försöker bara hålla mig lugn och hoppas på att den snart blir klar!”, skriver hon på Instagram.

Hänt har sökt Bianca Ingrosso för en kommentar.

FOTO: YOUTUBE

Annons