Bianca Ingrossos ärliga ord om bråket med Benjamin: ”Alltså gud”

Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso

Syskonen Bianca och Benjamin Ingrosso har båda slående karriärer.
Dessutom har de en otroligt fin syskonrelation till varandra.
Men nu öppnar Bianca upp sig om bråket med brodern.
Molly Hammar: Egna orden om Benjamin Ingrossos stöd inför Så mycket bättre: “Inte så…”
0:39

Efter reklamen: Molly Hammar: Egna orden om Benjamin Ingrossos stöd inför Så mycket bättre: “Inte så…”

(0:39)

Slå på ljud

Syskonskaran Ingrosso har levt ett liv i rampljuset sedan barnsben. De syntes tidigt i de första säsongerna av Wahlgrens värld och sedan dess har deras respektive karriärer bara gått spikrakt uppåt.

Bianca Ingrosso, 27, är just nu kanske mer aktuell än någonsin då hon nyligen hade premiär av sin egen talkshow Bianca – något som hon haft som en stor dröm sedan hon var liten.

Hon driver dessutom sina egna bolag som går som tåget för den unga entreprenören.

På den privata fronten gick Bianca i augusti ut med att hon och ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 28, valt att gå skilda vägar och hon lever nu singellivet.

Benjamin Ingrossos framgångsrika år

Även Benjamin Ingrosso, 25, har ett strålade år bakom sig. Under det gångna året har artisten kammat hem några av de största priserna inom genren på Rockbjörnen, QX-galan, Kristallen och Grammisgalan.

Dessutom sändes under våren hans andra säsong av Benjamin's. Programmet där han har möjlighet att kombinera matlagning och musik – de två bästa sakerna han vet. För programmet vann han Årets tv-personlighet på Kristallen.

Det har även spekulerats en hel del kring Benjamins privatliv under de senaste månaderna. Han har nämligen synts tillsammans med den norska influensern Frøya Winther, 29. I en intervju med norska Dagbladet kunde hon bekräfta romansen mellan henne och Benjamin. Utöver det är relationen inget som någon av de varken bekräftat eller dementerat.

Nu berättar Bianca om bråket med Benjamin

De båda syskonen har slående karriärer och syns mycket i varandras sociala kanaler.

Och ingen har nog missat den kärleksfulla och goda relation som syskonen har mellan varandra. Men lite syskonkärlek och bråk uppstår nog i alla syskonrelationer. I Biancas senaste video på Youtube berättar hon om när hon och Benjamin började tjafsa över kläder – något som Benjamin ofta vill låna från sin syster.

– Alltså gud, jag och Benjamin började tjafsa för han ville ta med sig den hör jackan. Först ville han ta med sig min vintage-jacka, sen ville han ta med sig den här nya, sen ville han ta med sig en jacka från Nikki Studios. Så jag sa ”okej den kan du ta med dig”, säger Bianca och fortsätter:

– Benjamin älskar ju lixom att ha mina kläder.

Lite syskonkärlek har nog alla!

FOTO: TV4/Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN