TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bianca Ingrosso i storbråk med Benjamin – okända konflikten

21 sep, 2022 
Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso visar ofta upp sin nära och kärleksfulla syskonrelation.
Nu avslöjas plötsligt det infekterade bråket som tidigare varit okänt.
Annons
Benjamin Ingrossos tunga sjukdomskampBrand logo
Benjamin Ingrossos tunga sjukdomskamp

Tittarna fick under många års tid följa Bianca Ingrossos, 27, liv i Wahlgrens värld. Men inför föregående säsong kom plötsligt beskedet kring att Bianca hoppar av från programmet och istället bara skulle dyka upp någon gång ibland. Mamma Pernilla Wahlgren, 54, frontar numera programmet ensam. Dock dyker både Bianca och Pernillas andra barn upp då och då.

I den nya säsongen av programmet har Benjamin Ingrosso, 25, tagit en betydligt större plats. De första avsnitten av säsongen utspelar sig nämligen från en resa då Pernilla och Benjamin befinner sig i Pernillas nya hus i Marbella. Tillslut kommer även Bianca ner till Spanien.

Bråket som urartar totalt: ”Tappar det”

Att Bianca och Pernilla hamnat i luven på varandra ett antal gånger är känt sedan innan. Men nu avslöjas även bråken mellan Bianca och hennes bror. Det är under ett samtal om Biancas ätstörning som diskussionen plötsligt urartar. Under konversationen bekräftar även Benjamin att han kämpar med en ätstörning.

Annons

– Ni kan inte prata med mig om ätstörningar för ni båda två har det. Ingen får tycka och tänka någonting om min kropp. Jag är så trött på att ni pratar om mig som att jag är ett fucking ufo när ni själva har problem som jag skulle vilja prata med er om. Men som jag inte tar upp, skriker Bianca och slår med handen in i bilväggen.

I en synk förklarar influencern och entreprenören att hon inte kunde behärska sig.

– Det är sällan jag får sånna har utbrott och jag hatar att få dem. Men det här är jag som liksom tappar det, säger Bianca i programmet.

Benjamin ryter ifrån efter Biancas attack

Vidare anklagar Bianca, Benjamin och Pernilla för att endast visa sin oro över hennes mående när det passar. Något som Benjamin säger är "bullshit". Kommentaren får Bianca att reagera starkt. Det är tillslut inte bara Bianca som skriker på familjemedlemmarna utan även Benjamin höjer rösten.

– Vi har inte gett dig skit för att du inte pratar med oss om det, säger Benjamin.

Det fortsätter med att både Bianca och Benjamin skriker vidare på varandra tills situationen lugnas ner och de alla tre ber om ursäkt.

FOTO: TV4/Discovery+

Annons