Bianca Ingrosso om pojkvännen Phillipe Cohens nya restaurang Ted

Bianca Ingrosso & Phillipe Cohen

Drygt en månad har gått sedan Bianca Ingrosso bekräftade att hon och Phillipe Cohen är ett par igen.
I ett inlägg på Instagram hyllar hon nu sin stora kärlek.
”Det är helt sinnessjukt”, skriver Bianca.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är ett av Sveriges hetaste kändispar och har en minst sagt händelserik historia bakom sig. Genom åren har de gjort slut och blivit tillsammans ett flertal gånger, och fram tills idag har de fortsatt att hitta tillbaka till varandra trots saker som hänt.

Nu har drygt en månad gått sedan Bianca i podcasten Ursäkta avslöjade att de återigen är ett par och därmed skakade om hela nöjes-Sverige. Nu hyllar hon sin pojkvän inför sina 1,2 miljoner följare på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Phillipe Cohen om restaurang Ted

De som har följt Bianca och Phillipe ett tag vet att Phillipe älskar att laga mat. På hans Instagram brukar han ofta bjuda på smaskiga recept, och under förra året startade han även en Youtube-kanal där han visade sina tittare hur man gör en riktig god måltid steg för steg.

Taylers ärliga ord om relationen till Peg

Youtube-kanalen gjorde succé och snabbt hade han fått flera tusentals prenumeranter. Men nu har Phillipe tagit ett ännu större steg i sitt matlagningsintresse. I februari tidigare i år gick han nämligen ut med att han ska öppna sin alldeles egna restaurang.

Restaurangen heter Ted och skulle ha öppnat nu i april. Men på grund av olika omständigheter blev öppningsdatumet framskjutet. Trots vissa hinder på vägen har Phillipe lovat att restaurangen kommer att öppnas snart – och nästa vecka verkar det som att de äntligen slår upp dörrarna.

Biancas stöd till Phillipe – starka orden om pojkvännen

Gång på gång har Bianca och Phillipe visat att de alltid finns där för varandra när det verkligen gäller. Phillipe fanns där och satte ner foten när näthatet mot Bianca blev för mycket, och nu finns Bianca där för att lyfta och hylla sin älskling för hans imponerande arbete. Under en bild på en av Phillipes fantastiska maträtter skriver hon nu:

”Receptet förtjänar HYLLNINGAR för den här pastan är så god att det är helt sinnesjukt. Jag har ätit många goda pastarätter men jag kan knappt förklara smakerna som är som en magisk dröm i munnen. Skapat av ingen mindre än min grymma hemmakock Phillipe och finns även på menyn hos restaurangen Ted som öppnar MYCKET snart hörni.”

I kommentarsfältet finns det flera som kan intyga att Phillipe Cohens mat är något utöver det vanliga, och kocken själv har lämnat tre röda hjärtan under bilden.

LÄS OCKSÅ: Det lärde sig Björn Gustafsson av uppbrottet från Alba August

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos första ord om Pernilla Wahlgrens nya relation