Bianca Ingrosso i chock efter avslöjandet om Pernilla Wahlgren

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Under lördagen gästade både Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso Nyhetsmorgon.
Då kommer Jenny Strömstedt med ett avslöjande om Pernilla som får Bianca i chock.
Så bor Peter Wahlgren – hemma hos Christina Schollin
0:31

Efter reklamen: Så bor Peter Wahlgren – hemma hos Christina Schollin

(0:31)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgrens, 54, liv går i ett och hon har ständigt ett fullspäckat schema. I skrivande stund är hon ute på Sverigeturné med föreställningen Pernilla Wahlgren har hybris, som rullar fram till mitten på december.

Hon är även aktuell med den tolfte säsongen av realityserien Wahlgrens värld, där vi sedan 2016 fått följa med hela familjen i deras vardag.

Nu har dottern Bianca Ingrosso, 27, som haft en stor del i serien tidigare, däremot hoppat av och dyker bara upp då och då när hon umgås med sin mamma. Istället får tittaren se mer av Pernillas nya pojkvän Christian Bauer, 56, som får ta mer och mer plats i rutan vid sidan av Pernilla.

Efter att Pernillas egen föreställning är avslutad i december blir det ingen rast och vila för den rastlösa realitystjärnan, hon har andra planer... men när det kommer fram vad det rör sig om får dottern Bianca en riktig chock.

Pernillas stora husbygge – då flyttar hon in

Som om inte detta vore nog så är Pernilla även mitt uppe i ett gigantiskt husbygge. Hon håller, sedan i vintras, på att färdigställa sitt drömhus på Lidingö i Stockholm.

Däremot har hon stött på lite patrull under resans gång och datumet för inflytt har därför blivit framskjutet. När Hänt träffade henne i veckan på premiären av Tootsie berättade hon att hon hoppas kunna flytta in innan jul.

– Jag hoppas kunna flytta in innan jul iallafall, berättar Pernilla.

Dessutom kommer även hennes pojkvän Christian att flytta in med Pernilla i det gigantiska huset. Och självklart även hennes yngsta son Theo, 15.

Så vad mer kan Pernilla tänkas ha i sitt, redan så hektiska, schema?

Bianca Ingrossos chock efter Jenny Strömstedts avslöjande om Pernilla

Någon vila för Pernilla verkar det inte bli. Hon hoppar nämligen på ännu en föreställning efter att Pernilla Wahlgren har hybris är färdigspelad. Hon kommer att spela Tingeling i komedishowen Peter Pan går åt helvete som sätter igång efter nyår.

Men när hon under lördagen gästade Nyhetsmorgon så avslöjar Jenny Strömstedt, 50, att dottern Bianca Ingrosso inte hade en aning om detta.

– Vi ska ju träffa din dotter senare i programmet... så jag träffade henne igår och så nämnde jag att du skulle vara med och hon frågade ”Vad handlar det om?”. Ja, din mamma ska spela Tingeling bland annat i Peter Pan, säger Jenny till Pernilla och fortsätter:

– Varpå Bianca utbrast ”Va!? Hon har inte tid med det här! Har hon inte gjort nog med musikaler och föreställningar?”, återger Jenny.

Pernilla börjar skratta och förklarar att hon uppenbarligen inte berättar allt för sina barn.

– Vi har ju gjort två shower nu där jag spelat mig själv. Och nu ska Jah få spela en roll och jag tycker att det ska bli jättekul! Sen kanske jag inte berättar allt jag gör för mina barn uppenbarligen, säger Pernilla.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jimmy Wixtröm/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN