LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgrens miljonbygge ifrågasätts – mothugget efter bilderna

27 sep, 2022 
André Färnsveden
Pernilla Wahlgrens hus har varit under renovering under en lång tid.
Det senaste bakslaget väcker starka reaktioner hos flera följare.
”Vilken arkitekt bygger på detta sätt?”, skriver en person i en kommentar.
Annons
Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"Brand logo
Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"

Tv-profilen Pernilla Wahlgren, 54, är ständigt aktuell med nya föreställningar och tv-program. Bland annat har hon showen Pernilla Wahlgren har hybris och den egna reality-serien Wahlgrens värld, som nyligen hade premiär.

Vid sidan av jobbet har hon även ett stort husprojekt på gång. Pernilla har nämligen renoverat sitt hus på Lidingö och har under resans gång mötts av flera bakslag. Men nu har den senaste uppdateringen väckt starka reaktioner från hennes följare.

Christian Bauer flyttar in

Tre av Pernillas barn har flyttat ut och planen var till en början att Pernilla skulle bo i villan ensam med yngsta sonen Theo Wahlgren, 15. I frågan om hennes pojkvän Christian Bauer, 56, skulle flytta in hos dem var Pernilla tveksam till en början.

Annons

Jag tror inte man behöver bestämma något, utan det där känner man. Jag kan inte säga det eftersom mitt hus inte kommer vara klart förrän om ett år. Jag hoppas att vi fortfarande är tillsammans då, men herregud man vet aldrig vad som händer i livet”, sa Pernilla i en frågestund i samband med starten av renoveringen.

Men relationen mellan Pernilla och Christian går från klarhet till klarhet och det verkar som att hon nu kommit fram till ett beslut kring boendesituationen med pojkvännen.

– Jo, men vi bor ju tillsammans nu, mer eller mindre. Så det kommer han att göra. Han kommer att bo där med mig, säger Pernilla till Aftonbladet.

Pernilla Wahlgrens nya bakslag väcker starka reaktioner

Renoveringen har inte riktigt gått som Pernilla hade tänkt sig. Hon har inte bara behövt skjuta upp inflyttningen flera gånger om utan det har även kostat mer än vad hon till en början hade räknat med.

Annons

Att huset ligger uppe på en höjd har nämligen ställt till det för Pernilla. Det enda sättet att ta sig upp till huset är just nu en lång trappuppgång. Därför krävs det en lyftkran för att transportera allt material upp till huset.

Tur att man har lyftkran, när kök & badrum ska levereras till huset uppe på berget…!”, skriver Pernilla på sin Instagram.

Videon har väckt starka reaktioner hos följarna som nu kritiserar arkitekten för att inte har hittat en smartare lösning än.

Never ending story. Ofattbart att arkitekten inte har löst tillgängligheten till huset från början”, skriver en följare.

Undrar bara varför inte arkitekten ritat in en väg upp FÖRST”, skriver en annan.

Blir det klart i år? Konstigt att ingen har tänkt på hur man ska ta sig in i huset. Ingen bra reklam för den arkitekten”, skriver en tredje.

FOTO: Discovery+, Instagram

Annons