TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bianca Ingrossos hårda ord till Phillipe efter händelsen i hemmet: ”Gör slut”

18 jan, 2022 
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har varit ett par länge. Men nu hotar Bianca med att göra slut efter händelsen i hemmet.
Annons
Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”Brand logo
Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”

Bianca Ingrosso, 27, är en av Sveriges mest folkkära influencers. Men på den senaste tiden har hon istället blivit en framgångsrik affärskvinna, och fokuset ligger inte längre på varken Youtube eller Instagram.

Istället driver Bianca sitt egna sminkmärke CAIA Cosmetics som hon tjänat många miljoner på.

I tio säsonger har tv-tittarna fått följa Bianca Ingrosso i realityserien Wahlgrens värld på Kanal 5 och discovery+. Men efter att säsong 10 var färdiginspelad och säsong 11 skulle påbörjas så avslöjade Bianca att hon inte längre kommer medverka i realityprogrammet tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren, 54.

Bianca Ingrosso gör slut med Phillipe Cohen – på Instagram

Bianca lever i en relation med sin pojkvän Phillipe Cohen, 27, sedan många år tillbaka. Som flera andra relationer har såklart även deras sina upp- och nedgångar.

Annons

Något som Bianca tidigare varit ärlig med för sina fans och följare är att Phillipe är den enda hon vill vara med eftersom att han kände henne innan hon blev känd. Och han känner henne utan och innan. Så fint.

Men häromdagen var det andra bullar som gällde, i alla fall på Instagram. Bianca delar ofta med sig till fansen av tillfällen hon tillbringar med Phillipe. Men denna gång var det inte så kärleksfullt, snarare tvärtom. Bianca menar nämligen på att hon har för avsikt att lämna sin älskling Phillipe.

”Vad fan gör han...?! Jag gör slut med honom omedelbart”, skriver Bianca på Instagram Story där fansen kan se Phillipes fot mot hennes hår och axel.

Bianca Ingrossos bild med Philippe Cohens fot
Bianca och Philippes fot.

Men inte gör Bianca slut med sin älskling på grund av en fot på en axel. Vi får helt enkelt anta att vi ska ta Biancas kommentar med en stor nypa salt! Ingen relation verkar ha tagit slut, hoppas vi!

FOTO: Olle Sporrong/TT, Youtube

Annons