Bianca Ingrossos hårda ord till Phillipe efter händelsen i hemmet: ”Gör slut”

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har varit ett par länge. Men nu hotar Bianca med att göra slut efter händelsen i hemmet.
0:28

Efter reklamen: Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”

(0:28)

Bianca Ingrosso, 27, är en av Sveriges mest folkkära influencers. Men på den senaste tiden har hon istället blivit en framgångsrik affärskvinna, och fokuset ligger inte längre på varken Youtube eller Instagram.

Istället driver Bianca sitt egna sminkmärke CAIA Cosmetics som hon tjänat många miljoner på.

I tio säsonger har tv-tittarna fått följa Bianca Ingrosso i realityserien Wahlgrens värld på Kanal 5 och discovery+. Men efter att säsong 10 var färdiginspelad och säsong 11 skulle påbörjas så avslöjade Bianca att hon inte längre kommer medverka i realityprogrammet tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren, 54.

Bianca Ingrosso om förändrade relationen med Benjamin

Bianca Ingrosso gör slut med Phillipe Cohen – på Instagram

Bianca lever i en relation med sin pojkvän Phillipe Cohen, 27, sedan många år tillbaka. Som flera andra relationer har såklart även deras sina upp- och nedgångar.

Något som Bianca tidigare varit ärlig med för sina fans och följare är att Phillipe är den enda hon vill vara med eftersom att han kände henne innan hon blev känd. Och han känner henne utan och innan. Så fint.

Men häromdagen var det andra bullar som gällde, i alla fall på Instagram. Bianca delar ofta med sig till fansen av tillfällen hon tillbringar med Phillipe. Men denna gång var det inte så kärleksfullt, snarare tvärtom. Bianca menar nämligen på att hon har för avsikt att lämna sin älskling Phillipe.

”Vad fan gör han...?! Jag gör slut med honom omedelbart”, skriver Bianca på Instagram Story där fansen kan se Phillipes fot mot hennes hår och axel.

Bianca Ingrossos bild med Philippe Cohens fot

Bianca och Philippes fot.

FOTO: Instagram

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men inte gör Bianca slut med sin älskling på grund av en fot på en axel. Vi får helt enkelt anta att vi ska ta Biancas kommentar med en stor nypa salt! Ingen relation verkar ha tagit slut, hoppas vi!

LÄS OCKSÅ: Lovisa Worges lyxpresent till Bianca Ingrosso – så mycket kostade den

LÄS OCKSÅ: Tittarnas frågor om Jenny Alversjös relation med kocken Erik Videgård: ”Varför?”

FOTO: Olle Sporrong/TT, Youtube

SENASTE NYTT!