LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos avslöjande om nya pausen – efter bråken

29 apr, 2020 
Bianca Ingrossos ärliga ord om pausen: ”Det tar emot”
Att Bianca Ingrosso är en av Sveriges mest framgångsrika influencers är det inte många som sätter sig emot.
Nu berättar Bianca om pausen efter olika besvikelser med personer hon jobbat ihop med.
– Det har varit lite sura miner från några av de jag jobbar med. Vilket jag förstår, säger Bianca i sin senaste Youtube-video.
Annons
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla WahlgrenBrand logo
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Bianca Ingrosso, 25, är en av Sveriges mest framgångsrika influencers. Hon har många järn i elden samtidigt och jobbar så mycket att hon behöver en assistent.

Hon bloggar, poddar och driver en Youtube-kanal som snabbt blivit riktigt populär. Vid sidan av allt detta så är hon även en stark karaktär i succéprogrammet Wahlgrens värld på Dplay, samt nyligen suttit som jurymedlem i TV4:s Talang.

Biancas stora intresse för smink har lett henne till att grunda sitt eget sminkmärke CAIA Cosmetics, som säljer som smör. Redan från start sålde produkterna slut på någon timme och Bianca har vid ett senare tillfälle avslöja att sminkmärket är det som hon tjänar absolut mest pengar på.

Pernilla Wahlgren och Bianca INgrosso
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso på pressträff för Wahlgrens värld. FOTO: LINDAHL BJÖRN/TT

”Har hamnat ur balans”

Men såklart kan det blir för mycket för alla. Och i sin senaste Youtube-video passar Bianca på att berätta varför hon inte varit lika flitig som annars på att uppdatera sin kanal.

Annons

– Jag har hamnat ganska ur balans med jobb generellt. Jag tycker inte att det är roligt att göra sånna här planerade videos. Jag tycker inte det är kul att göra ‘sit out’-videos. Alltså ni förstår inte hur mycket det tar emot för mig, säger Bianca i sin Youtube-video och fortsätter:

– Nu kommer jag låta så.. Alltså jag vet ju att själva influenceryrket är.. Man kan ju inte jämföra det med exempelvis sjuksköterskor, brandmän, folk som jobbar inom vården. Men det är ett slitigt jobb på massa andra sätt. Det är det.

Bianca förklarar att hon såklart tycker att alla jobb är slitiga och jobbiga på olika sätt. Men att när man är egenföretagare så tar jobbet aldrig slut, utan det finns alltid någonting mer man kan göra.

Bianca Ingrosso på röda mattan för Hybris
FOTO: Karin Törnblom/TT

Letar efter bortförklaringar

Influencern berättar att hon varje gång letar efter undanflykter och bortförklaringar för att slippa spela in exempelvis en Instagramstory, vilket har lett till att det inte riktigt är så mycket flow i arbetslivet som det vanligtvis brukar för Bianca.

Annons

– Sen har jag börjat få sån jävla prestationsångest. Så jag skjuter upp det och sen glömmer jag bort det. Så jag har hamnat i en väldigt dålig period med jobb, vilket har lett till, inte konflikter men det har varit lite sura miner från några av de jag jobbar med. Vilket jag förstår, menar Bianca och fortsätter i videon:

– Men det gör mig också helt ur balans. För att när man jobbar med så många olika saker som jag gör och man jobbar med så många olika personer så är det så många olika människor man kan göra besvikna.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso när det vankades final av tv-programmet Talang 2020. FOTO: Karin Törnblom/TT

Har inte varit på humör

Bianca försöker sedan förklara mer ingående i videon men avbryter sig själv och påpekar att hon ”bara står och babblar” och näst intill glömt vad hon pratar om, samt inte alls förklarat vad det är som händer.

– Jag är inne i en väldigt dålig jobbperiod helt enkelt. Jag förstår inte de människorna som jobbar hemifrån. Alltså mitt jobb hemifrån är mest att skapa content.

Bianca menar också att hon helt enkelt kommer ur balans av att bara sitta hemma, vilket lett till att hon inte är på vissa humör som behövs för att skapa det content som önskas av partners.

– Jag har inte varit på humör, för att ha ett ‘typ av humör’.

FOTO: Björn Lindahl/TT, Karin Törnblom/TT

Annons