Bianca Ingrosso dissade Skam-William under middag

Bianca Ingrosso dissade Skam-William under middag

"Skam"-William har varit i Stockholm och fansen har flockats. Men en som inte lät sig imponeras av stjärnan var Bianca Ingrosso – som åt middag med honom.

Det var i lördags som Hänt kunde berätta att den norske skådespelaren Thomas Hayes, 19, mest känd som William i ”Skam”, hade landat i Sverige. I fyra dagar har han festat på Stureplan, dj:at på Spy Bar och frotterat sig med fans innan det var dags att infinna sig på modeveckan och visningen för klädmärket Daisy Grace.

Under middagen, som arrangerades av skaparna bakom Daisy Grace – Hannah Widell, 41, och Amanda Schulman, 36, placerades Thomas Hayes bredvid tv-profilen Bianca Ingrosso, 22. Men vi kan väl säga att Bianca inte riktigt var lika imponerad av ”Skam”-stjärnan som resten av Sverige, utan i stället fullständigt dissade möjligheten att ta en bild med stjärnan.

LÄS MER: Skam-William har landat i Sverige

Det skriver mamma Pernilla Wahlgren, 49, i ett inlägg på sin blogg.

”Bianca hade ’Skam-William’ till bordet, så jag frågade om hon hade tagit någon ’selfie’ med honom då?! ’Nä, varför skulle jag det?’, blev svaret”, skriver Pernilla i inlägget och fortsätter:

”Haha. Älskar att hon är så o-impad av det mesta”.

https://www.instagram.com/p/BP8-TVLgGJq/?taken-by=thohay

LÄS MER: Kissie om romansen med “Skam”-stjärnan: “Vi pratar”

Bianca Ingrosso har också själv bloggat om mötet med Thomas Hayes. I sin blogg skriver tv-profilen att hon och Skam-stjärnan pratat med varandra under middagen och att hon avstått att ta bilder med honom eftersom han fått lite för mycket av den varan i Sverige.

”Förstår att ni kanske ville ha en bild på oss två men jag ville verkligen låta honom vara under middagen och bara få vara Thomas utan en massa snack om SKAM & massa bilder. Han berättade att han knappt lämnat hotellet då han inte kunnat gå på stan utan att folk hoppar på honom… hur sjukt!”, skriver Bianca Ingrosso och fortsätter:

”Vi svenskar kan vara liiiite för galna ibland, man måste respektera folks privatliv och plats.”

LÄS MER: Saga, 18, om mötet med Skam-William

FOTO: Ibl, Nrk

FRÅN FÖRSTASIDAN