TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Broderns ex pekas ut som Pernillas flirt: ”Lyckas alltid hamna i flat-mode”

30 nov, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Har Pernilla Wahlgren en lesbisk romans med sin ex-svägerska Jessica Wahlgren? Ja, i alla fall om man ska tro dottern Bianca Ingrosso. – De har gjort någonting med varandra, jag vet det, säger hon i "Wahlgrens värld".
Annons

Det var i slutet av 2008 som Pernilla Wahlgren, 49, separerade från sin dåvarande sambo Joachim Lennholm, 43. Sedan dess har artisten varit singel och har flera gånger berättat att hon fortfarande hoppas på att hitta den stora kärleken.

Dottern Bianca Ingrosso, 22, har tidigare avslöjat i tv-programmet ”Wahlgrens värld” att det inte bara är kärlek det varit brist på för mamma Pernilla, utan även sex. Enligt Bianca har Pernilla nämligen inte legat på åtta år.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men en liten sexflirt verkar sångerskan åtminstone ha hunnit med. I kvällens avsnitt av “Wahlgrens värld” berättar Bianca Ingrosso nämligen att hon misstänker att hennes mamma kanske har legat med en minst sagt oväntad person – nämligen sin före detta svägerska, lillebror Linus Wahlgrens, 41, ex-fru Jessica Wahlgren, 42!

– Jag har hittat dem så många gånger ligga nakna i sängen och garva och typ ta en bild på varandras arslen. De har gjort någonting med varandra, jag vet det, säger Bianca i programmet.

Annons

Pernilla Wahlgren berättar själv att hon och Jessica Wahlgren ofta skämtar snuskigt tillsammans om att bland annat “slicka varandra” och liknande, men dementerar att det skulle röra sig om någonting annat än vänskap mellan dem.

– Jag och Jessica lyckas alltid hamna i ett flat-mode, fast vi inte är det. Bianca går till och med och säger till folk att vi är lite smålesbiska, säger Pernilla i programmet och fortsätter med ett skratt:

– Frågan är om jag och Jessica verkligen skulle funka ihop om vi blev tillsammans. Dels för hon har varit gift med min bror och dels för att ingen av oss är homosexuell. Annars hade det varit lite mysigt.

Jessica Wahlgren var gift med Linus Wahlgren mellan 2007-2012. Ex-paret har dottern Linn, 12, tillsammans.

”Wahlgrens värld” sänds 21.00 på torsdagar i Kanal 5 och Dplay.

Foto: IBL

Annons